Він зняв перед нею шорти у перший день зустрічі: кумедна Love Story Івана та Іванки (13 ФОТО)

Випадкове знайомство у клубі

Цей лист, що прийшов в редакцію Раді Трек почався так:

- Дуже дякую вам за конкурс і можливість розповісти свою історію кохання і почути її в прямому ефірі. Завжди слухаю ваше радіо, коли на кухні готую. Я поціновувач музики, так і робота краще йде, і настрій піднімає, а Трек чудово підбирає репертуар і цікаві програми. Дякую вам за це!!!

 

Нам дуже приємно чути від наших читачів та слухачів такі теплі слова.

Тепер до історії кохання♥

Познайомилася я зі своїм коханим чоловіком випадково. Це було 12 червня 2013 року в нічному клубі у Кременці. Я туди прийшла із зовсім іншою компанією, і з іншим хлопцем. Він мені подобався і ми наче разом були. Та знайома з нашої компанії, яку я привела, почала до нього проявляти інтерес і увагу, він був не проти. Я відчула себе зайвою, та не пішла додому, а в іншій кінець танцполу, де відривалася на повну одна.

Раптом мене штовхув хлопець (навмисно), я йому підіграла. Ми почали так танцювати, наче давно знаємо один одного. Він запитав, як мене звати. Виявилося, що він Іван, а я - Іванка. Цікавий збіг обставин. А потім виявилося, що ми обоє маємо тата Івана, тобто я - Іванна Іванівна, а він - Іван Іванович.

Він взяв мій номер телефону. Я вийшла з клубу і пішла додому, і тут одразу подзвонив Іван. Виявилося, що нам в одну сторону, і ми пішли  разом. Хоч це було і літо, та ніч холодна, а я в платті. Я сказала, що мені в ноги холодно і пожартувала, щоб він дав свої шорти. А він скинув їх посеред міста і дав мені. Я вділа, думаючи, що він пожартував і попросить повернути, та цього не сталося. Тому ми так і йшли такі кумедні, що нам сигналили машини. Він провів мене, я хотіла віддати йому шорти, та він не захотів брати (щоб точно ще раз зустрітися), так і пішов в трусах. А вранці мама питає: «Що то за шорти чоловічі?».

 

Подруга потім казала, що тоді на дискотеці її хлопець нас бачив і питав, що це в мене за хлопець. Хоча то була наша перша зустріч, якої могло і не відбутися, бо я не часто в той клуб ходжу, та й він зайшов випадково. Ось так одна випадковість змінює життя.

Живемо з його батьками, тому коли приходить посилка не зразу можемо зрозуміти, кому вона призначена, адже крім того, що у нас однакове прізвище, у трьох (у мене, чоловіка і його батька) однакові ініціали.

22 квітня нашій сім'ї буде три роки. Також майже 4 місяці тому з'явився плід ​нашого кохання і щастя - синочок.

Чоловік хотів назвати його Іваном, щоб продовжити, як він каже, династію. Син міг би стати Іваном в 4 поколінні, та я не підтримала таку ініціативу, тому синочок зветься Даниїл.

 

Ось така смішна та щира наша історія знайомства і кохання. Вона тільки почалася та продовжуватиметься багато-багато років.

 

Ще раз дякую за можливість знов згадати ці події і поділитися частинкою радості й тепла.

Усі охочі мають можливість взяти участь у розіграші романтичної вечері на двох від Радіо Трек у ресторані БарМаки

Для цього потрібно лише прислати нам на пошту love@radiotrek.rv.ua свою Love Story і, звичайно, додати кілька фото.

14 лютого ми визначимо переможця. Можливість виграти романтичну вечерю отримають дві пари: одного переможця обере редакція Радіо Трек, ще одного - за допомогою сервісу Random.

Участь у проекті вже взяли Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина ЦвенюкЯна НемчіноваІрина Яцюксолістка гурту «Platina» Вікторія ВасалатійНіна Цоуфал​голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька,Анастасія Нищенко та багатодітна сім`я Анни та Василя Котеля. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень