Він – забиває, вона – за прилавком

Зворушлива історія, яка, можливо, є «качкою»

Прихильники «Манчестер Юнайтед» обговорюють Каміллу Сольд (21 рік) - дівчину зіркового півзахисника «МЮ» Моргана Шнайдерлана (25 років). Обговорює їх, фактично, вже вся Британія та весь світ.

Усе тому, що Морґан Шнайдерлан отримує 100 тисяч фунтів щотижня (450 тисяч фунтів на місяць), забиваючи за «МЮ», тим часом як його дівчина Камілла (яка приїхала за ним із Франції) заробляє стандартні 10 фунтів на годину, працюючи в одному з відділів магазину «Adidas» у Манчестері.

Досить нестандартна ситуація для світу футболу, тим паче британського, де дівчата футбольних зірок типово не працюють взагалі, тусують чи пробують себе у шоубізі. Існує навіть спеціальний акронім для позначення таких дівчат і дружин: «WAG» – “Wives And Girlfriends”.

Так от, француженка Камілла, дівчина Шнайдерлана, виглядає дуже несподіваною «WAG». За легендою, її випадково помітив один із фанатів «МЮ», зайшовши до магазину «Adidas»: «Коли я її побачив, то одразу подумав, що звідкись її знаю. А потім помітив на ній футболку із номером 28 – номером Шнайдерлана – і зрозумів, що це його дівчина. Але ж прикиньте, вона за шість років заробить менше, ніж він за один тиждень. Хіба не прикольно!?» - цитує невідомого фана “The Sun”

[media=45304]

Однак, в усій цій історії є щось підозріле.

Дивіться, нам пробують показати Каміллу як дівчину, «для якої важливо самій заробляти гроші і мати власне коло друзів». Типу – простих «звичайних гречкосіїв». Але при цьому, Камілла стала відомою ще в 2012-му, коли їй було 18, і вона знялася у телевізійному шоу “KohLanta” на TF-1 (Французьке телевізійне реаліті-шоу про виживання на острові групи людей зі змаганнями, стосунками в командах і т.п.). Тобто вже тоді вона заробляла напевно більше, ніж звичайна продавщиця.
[media=45301]

Ще у липні цього року про Каміллу писали як про «студентку, яка вивчає менеджмент та маркетинг».

Тепер вона раптом працює в магазині «Adidas», ходить у футболці «Adidas» із номером та прізвищем (?) свого хлопця, який уклав рекламний контракт із компанією, що має називу … «Adidas». Quelle surprise як кажуть французи)).

Більше того, британські таблоїди повідомляють, що Морґан щодня забирає свою Каміллу з роботи (із магазину), після чого вони  їдуть... до готелю «Lowry Hotel», де постійно мешкає ця футбольна пара, після того як «МЮ» викупив Морґана у «Саутгемптона» за 25 мільйонів фунтів стерлінгів у липні цього року.

Як та коли запізналися Морґан з Каміллою, начебто, ніхто не знає.

«Радіо Трек» вирішив дізнатися, скільки ж коштують номери в Манчестерському готелі «Lowry Hotel». З’ясувалося, що п’ятизірковий «Lowry Hotel» належить до мережі «Rocco Forte» - люксусних готелів преміум класу. Найдешевші номери у ньому стартують від 90 фунтів за добу, але відомий цей готель своїми «с’ютами» преміям класу, серед яких найпоширенішими є так звані «De Lux», які коштують від 200 фунтів за ніч, «Superior De Lux» вже йдуть від 500-от, а добова вартість Riverside Suite (75 м. кв.) сягає 900 фунтів. Цікаво, що розцінок за найдорожчий «Charles Forte Suite» просто не вказують. Вочевидь, там ідеться про 2000-3000 фунтів за ніч, бо складаються такі апартаменти (загальною площею 145 м. кв.) із чотирьох кімнат, кухні, їдальні, кількох вбиралень і серед іншого умеблювання мають, наприклад, рояль.

Одним словом, дуже може бути, що вся ця історія, яку розкручують нині британські ЗМІ, є рекламною акцією компанії «Adidas», і вже у вересні Камілла відновить своє навчання за фахом «менеджмент та маркетинг», пояснивши, що в магазині підробляла просто так, для досвіду. Хоча...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень