«ВЕРЕС» запустив «Невловимого Джо» на всю Україну (EPIC!)

«Голь на выдумки хитра»

Ви, певно, чули анекдота про «Невловимого Джо»

Суть його в тому, що бігає такий собі Джо, якого, начебто, ніхто зловити не може. А чому не може?

Бо він нікому нафіг не треба.

Щось подібне у нас, як виглядає, вийшло із телевізійними трансляціями матчів ФК «ВЕРЕС».

Взагалі-то, відомі клуби на таких трансляціях – заробляють:

 

Їм платять телеканали за право трансляції матчів.

Колаж спільноти LuckyFans

У деяких країнах існує система, коли не клуби, сама Ліга домовляється з тим чи іншим провідним телеканалом про трансляцію усіх матчів свого чемпіонату, а потім вже зроблені від телеканалу гроші розподіляються між клубами.

В Україні такої системи немає, а у ФК «ВЕРЕС» навіть немає власного поля, аби з нього транслювати, так би мовити, «домашні матчі» команди.

Сама команда теж поки ще далеко не гранд Прем’єр Ліги, тож логічно, що ніхто платити гроші «ВЕРЕСУ» за трансляції «домашніх матчів» нашої команди не поспішає.

Кому цікаві матчі новачка прем’єр-ліги?

Так вони собі думають і, напевно, прямо вимагають в ФК «ВЕРЕС» грошей на оплату виїзду знімальної групи, 12 камер і подальшу трансляцію його матчів.

Що робить ФК «ВЕРЕС» у відповідь на таку ситуацію?... Він оголошує, що не зацікавлений у співпраці з телеканалами-середнячками, а погодиться лише на трансляцію його матчів – провідними телеканалами України.

У результаті матчі «ВЕРЕСУ» транслює «Рівне 1». Ось як це описує SPORTARENA

Верес показал первый домашний матч в новом сезоне против Александрии (0:0) на четырех телеканалах, но ни с одним не подписал контракт, и где будут показывать следующие поединки – большой вопрос.

Во 2-м туре матч Верес — Александрия показали Спорт-1 (компания «Поверхность ТВ»), «ПравдаТУТ», ZIK и Рівне-1 (в том числе на YouTube).

 

Ровенский клуб договорился с Рівне-1 о производстве картинки, а остальным каналам просто бесплатно раздал сигнал, и ни копейки за сами трансляции не заработал.

Хахльов -- по-центру. Юрій Копитко -- керівник ПАТ "Львівський холодокомбінат" і фактичний власник ФК "ВЕРЕС"-- зліва від Хахльова (у білому)

Поскольку договор Верес ни с кем не подписал, то где покажут следующие домашние матчи — неизвестно. Однако наверняка трансляции будут, потому что этого от клуба требуют спонсоры, включая ЛІМО, которым важен показ по ТВ. Именно из-за этого Верес в последний момент раздал трансляцию матча с Александрией всем телеканалам, готовым показывать.

Позавчера «Поверхность ТВ» объявила, что будет показывать все домашние игры Вереса, но сейчас это не факт, поскольку договор так и не подписан.

Ранее Верес не смог договориться с «1+1 медиа» (каналы 2+2 и Униан ТВ), «Медиа Группа Украина» (Футбол 1/2) и телеканалом Xsport.

Нова форма ФК "ВЕРЕС". Червона пляма на чорних трусах -- це так і треба

Не нам оцінювати дії керівництва ФК «ВЕРЕС», однак ми б порадили власнику команди п. Копитку не так перейматися мало кому цікавими трансляціями, а «вкластися» в команду, щоби вона почала резонансно вигравти.

Тоді до неї прийдуть і телеканали.

Допоки ж «ВЕРЕС» грає у «горду неприступність» мало кому цікавої дівчини. Мабуть, це найкраща тактика за таких умов, але часами вона виглядає кумедно.

Наприклад

У телеканалов «Футбол 1/2» и «2+2» отсутствуют права на показ видео с домашних матчей «Вереса», сообщает Sport Arena.

Ровенский клуб также запретил программам «Профутбол» и «Великий футбол» использовать картинку даже для нарезки обзора матчей.

Ранее сообщалось, что «Верес» договорился с телеканалом «Ровно-1» о производстве трансляции матча против «Александрии», а остальным каналам («Спорт-1», «ПравдаТУТ», «ZIK») бесплатно раздал сигнал.

Поки що більшість України сміється над обраною PR-тактикою «ВЕРЕСА», але…

Як не дивно, ситуація цілком дозволяє «Невловимому Джо» викаблучуватися.

Щонайменше, про нього всі говорять.



А що буде далі — побачимо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень