«Верес не в нокауті, і навіть не в нокдауні», - Олексій Хахльов

Президент клубу прокоментував відхід Олега Шутова

Президент футбольного клубу «Верес» Олексій Хахльов запевняє, що після відходу одного з ключових гравців команда не перебуває у «нокдауні чи навіть у нокауті».

За його словами, процес комплектації команди йде нормально, а півзахисник Олег Шутов, який довгий час був фактичною емблемою ФК "Верес", залишив команду "через сімейні обставини"

На запитання кореспондента Радіо Трек, чи пов`язані сімейні обставини з колишнім тренером Олегом Лутковим, який, нагадаємо, теж відійшов від свого посту за сімейними обставинами, він відповів, що ніяк не пов`язані. Далі пряма мова:

У свою чергу, нам вдалося зателефонувати самому Олегу Шутову. Він зазначив, що покинув команду виключно за своїми обставинами, оскільки вирішив кардинально змінити своє життя. Фактично йдеться про виїзд закордон і навіть за океан. Далі пряма мова:

Також варто зауважити, що про свої наміри покинути клуб повідомив і захисник Любомир Гальчук. Це станеться за особливими обставинами. Як пояснив президент клубу Олексій Хахльов, наразі футболіст готує документи на виїзд по робочій візі до Канади.

Керівництво ФК "Верес" повідомляє, що на трансферному ринку в народного клубу наразі є певні досягнення. Новачків перевірятимуть на останній контрольній грі 11 лютого з командою із Миколаєва, яка грає в обласному турнірі.

Зараз ведуться переговори з темношкірим півзахисником, який раніше виступав за чернівецьку «Буковину» - Роландом Білала.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень