Українська арта потребує снарядів: Може нам почати виробляти їх у Рівному? (ФОТО)

До уваги народних депутатів, керівництва області та міста

Ми перебуваємо у важкому періоді Визвольної Війни. Всі сподіваються на зовнішню допомогу, але проблема в тому, що таких періодів у може ще бути багато.

Більшість експертів погоджуються, що ця війна – на довго, і головна проблема України в цій війні це брак зброї. Зокрема найелементарніших речей: снарядів, патронів, мінометних мін і т.п. Чи маємо ми й у найпростішому залежати від США?

Це українські снаряди, які виготовляються на підприємстві "АРТЕМ" у Києві. Тобто, самою технологією Україна володіє

От яке спостереження ми зустріли на Форумі «Української правди»:

- На четвертому місяці війни варто вже зрозуміти одну важливу для успішного ведення війни річ. Без БК до арти нам жопа.

 

Запаси озброєнь на арсеналах НЕ розраховувалися на нескінченну війну. Вони є буфером для запуску потокового забезпечення боєприпасами.

 

Треба терміново піднімати снарядну отрасль. Проводити аудит, купувати пороха, вибухівку, матеріали яких нема в України. Все що в промисловості може лити і точити: має лити і точити: приватні, особливо приватні підприємства мають бути залучені до виготовлення нескладних озброєнь які мають високий пріоритет: мін та снарядів.

 

Треба перекрити всю номенклатуру яка дає можливість максимального ураження ворога: 125, 155, 203 – все чого нема на арсеналах має вироблятися товарними обсягами – сотнями тисяч – мільйонами на рік. Наша арта має стріляти, має стріляти неперервно.

 

Соромно маючи таку розвинуту промисловість ходити і жебрати по снарядику як кончалиги. Для реалізації цієї програми ні в якому разі не залучати функціонерів з оборонпрому бо там одні дебіли і агенти.

 

Мають бути створені Особливі Комітети з проактивних перевірених людей, які мають щільно контролювати виготовлення озброєнь і причетних керівників.

Рівненщина – тилова область. Тил має кувати перемогу на Фронті. Може керівництву краю варто спробувати провести аудит наявних у нас в області підприємств й подивитися чи реально тут створити певний замкнутий цикл.

Тим паче, що Рівненщина має достатньо потужне представництво у ВРУ, а значить і певний доступ до коридорів влади.

Можливо це наш шанс реально прислужитися Україні – чимось дуже важливим?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень