У центрі Рівного може вирости нова незаконна багатоповерхівка (ФОТО)

Мешканці навколишніх будинків впевнені у незаконності майбутньої споруди і вирішили почати бити на сполох ще до того, як почнуть вестись будівельні роботи

Йдеться про майбутню 11-поверхівку за Рівненською ОДА, на колишній території гуртовні «Ажур», за адресою Кавказька, 32 Б.

Земельна ділянка минулоріч була продана.

І тепер серед власників – люди, причетні до скандального будівництва на Пагорбі слави. Зокрема і «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Фінрайз», що зареєстрований у Рівному, на Чорновола, у «Набережному кварталі».

Як стверджують мешканці будинку на Кавказькій, 6 (ОСББ «Кавказьке»), що межує з територією майбутніх будівельних робіт,

на місці кількох гаражів має вирости висотка на два під’їзди та 88 квартир.

Людей дивує, як на 16-ти сотках може поміститись настільки великий будинок.

Тим більше, що за наявними у мешканців ОСББ документами, офіційно йдеться не про будівництво, а про реконструкцію гаражно-складських приміщень.

Тому люди побоюються, що через будівництво вони втратять свою прибудинкову територію.

Говорить мешканець ОСББ «Кавказьке» Володимир Шаховський.

 

 

Вони на 16-ти сотках хочуть розмістити свій будинок, а прибудинкову територію собі, вони показують нашу, Кавказької, 6. Отой дитячий майданчик, який зусиллями ОСББ обладнали і привели в класний вигляд, вони малюють як свій. Клумби деякі малюють, як свої. Найголовніше, що половини клумб у плані вони вже взагалі не намалювали, бо в них там майданчик для вигулу собак, майданчик для відпочинку дорослих, для занять фізкультурою.

Крім того, згідно з наявним у мешканців планом, заїзд до багатоповерхівки проходитиме також через їхній двір.

Тому, аби попередити початок будівельних робіт, мешканці Кавказької, 6 звернулися до Державної архітектурно-будівельної інспекції Рівненщини. Це підтвердив і керівник структури Ігор Мічуда і каже, вже доручив провести перевірку:

 

Є спеціаліст, що перевірятиме міське управління архітектури на предмет законності видачі містобудівних умов і обмежень.

Перевірка триватиме 20 днів, тож про її результати стане відомо до кінця місяця. Мешканці Кавказької сподіваються, що до того будівельні роботи у їхньому дворі не розпочнуться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень