Враження першокласників та очікування випускників

У Рівному відбулася святкова «лінійка» до Дня знань

За інформацією Рівненської облдержадміністрації, в області нараховується 672 загальноосвітні школи, де навчається майже 150 тисяч школярів, з яких понад 16 тисяч – першокласники.

Також у перший день навчального року до школи пішло півтисячі дітей, які прибули  на Рівненщину з Криму та східних областей України.

Усі вони 1 вересня взяли участь у сватковій «лінійці» до Дня знань.

Кореспондент Радіо Трек завітав на урочистості до Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15 та поцікавився, що ж очікують випуснкики від останнього року навчання у рідній школі.

– Я надіюся, що цей навчальний рік промайне швидко і просто на «клас!», на «ура!»

– Очікую, що цей рік буде найкращий, найвеселіший за всю школу. Це дуже велика відповідальність. Але є багато розваг й переживань так само.

– Хочеться цей рік закінчити достойно. Отримати хороші знання, щоб їх вистачило для того, щоб у майбутньому я змогла піти тим шляхом, яким я хочу.

– Я хочу найбільше найкращі спогади собі забрати і думати, згадувати про мою школу як про найкращу школу в світі, тому що вона мені подарувала майбутнє і вона мені подарувала моє життя.

– Вчитися так, щоб мене запам’ятали у школі, залишити щось на пам’ять їм. Не втратити друзів, знайти нових. Навести на правильний шлях першачків, яким потрібно буде пройти цей нелегкий шлях.

Своїми очікуваннями від початку навчання поділилися й маленькі першокласники. До школи вони прийшли разом із своїми батьками:

– Хочу бути розумною та все зрозуміти.

– Треба вчитися, щоб бути розумним, щоб мати професію комп’ютерщика.

– Я хочу знати дуже багато мов, щоб поїхати за кордон. Я хочу побачити багато дуже великих країн і міст.

– У мене сьогодні щасливе відчуття, що я іду в перший клас, буду вчитись і буду розумною.

– Нам роздали книжки із зошитами. Я люблю математику.

До слова, після закінчення святкової «лінійки» усі учні пішли до школи на їхній перший урок у цьому навчальному році. Вчителі традиційно провели виховну роботу та відпустили учнів продовжувати святкування. Об'ємні заняття за звичайним графіком розпочнуться для дітей вже із завтрашнього дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень