У Новий рік – з новими тарифами: рівнянам зросте плата за тепло та гарячу воду

Таке рішення ухвалила Нацкомісія з регулювання комунпослуг

У Рівному зростуть тарифи на тепло та гарячу воду. Таке рішення напередодні під час засідання ухвалила Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Процедурою встановлення підвищених тарифів незадоволений голова Ради Реформ Рівного Сергій Пінчук. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, згадав про обґрунтування тарифів, яке так і не вдалося отримати, та про громадські слухання з приводу підвищення плати, які шукали і журналісти і активісти.

Про це сайт Радіо Трек писав у публікації «Приховані» громадські обговорення викликали обурення людей, а люди - викликали поліцію. 

Натомість, присутній на засіданні НКРЕКП заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький повідомив, що зауважень щодо підвищення тарифів у міської влади немає.

Цікаво, що на сайті «Рівнетеплоенерго» йдеться про підвищення тарифів для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів - крім населення:

Схвалити ТОВ «Рівнетеплоенерго» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб релігійних організацій на рівні: тариф на теплову енергію – 966,99 грн/Гкал (без ПДВ) (у тому числі: паливна складова – 534,79 грн/Гкал; решта витрат, крім паливної складової – 432,20 грн/Гкал) за такими складовими:

тариф на виробництво теплової енергії – 858,42 грн/Гкал (без ПДВ) (у тому числі: паливна складова – 534,79 грн/Гкал; решта витрат, крім паливної складової – 323,63 грн/Гкал); тариф на транспортування теплової енергії – 105,87 грн/Гкал (без ПДВ); тариф на постачання теплової енергії – 2,70 грн/Гкал (без ПДВ).

Щодо гарячої води на сайті «Рівнетеплоенерго» йдеться. 

гаряча вода із рушникосушильником коштуватиме 72,61 грн за куб – без ПДВ. Вказана і решта витрат, крім паливної складової – 25,27 грн за 1 куб. м). Гаряча вода за відсутності рушникосушильників – 67,13 грн за 1 куб. м, без урахування податку на додану вартість (у тому числі: паливна складова – 43,40 грн за 1 куб. м; решта витрат, крім паливної складової – 23,73 грн за 1 куб. м);»;

Як проходило засідання НКРЕКП - можете переглянути на відео нижче.

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень