Як у Рівному відзначали Свято меду та трави – Золотіївські ряди (+20 ФОТО, ВІДЕО)

У Рівному на Маковея відсвяткували ще й 505-річчя Золотіїва

Святу меду пройшло чудово, не зважаючи на негоду, яка ненадовго завітала на святкування.

Люди були налаштовані позитивно та доброзичливо, куштували мед, загадували бажання, адже в цей день перша ложка меду може здійснити заповітну мрію. Грала музика, йшла торгівля, навколо сміялись діти – свято мало особливу, духовну атмосферу, яка щиро насичує душу теплом!

Мед був всюди, а ще пундики, а ще напої, а ще майстер класи, а ще дитячі забави та концерт… Словом, якщо ви ще ніколи не відвідували такого заходу, втратили чимало!

Щоправда ціни на мед були не надто дешевими. За літр правили від 100 до 130 гривень.

Особливо запам’яталися хлопці з медової гільдії, що пригощали квасом, та настоянками.

Знаєте, а медовий квас це річ неймовірно смачна, а якщо ще скуштуєш настоянку бурштинову, то взагалі, відчуття таке наче понад хмарами ходиш.

Також був місцевий винахідник, у якого можна було придбати особливий мед з шоколадом, пан Іван запевняє, що такого ви ще ніде не куштували.

Після квасу можна було перекусити шашликом, з овочами та гарніром всього за 25 гривень порція, а також кулішем і справжньою козацькою юшкою. Голодним звідси важко було піти, адже все було таким пахучим та смачним!

Словом свято Маковея у рівненському Золотіїві вдалося на славу, будемо чекати  наступного року, аби знову повеселитись на славу. А для тих, в кого не було змоги прийти на свято ми підготували відео-звіт:

А ви були на святі меду? Напишіть в коментарях свої враження, ми цінуємо кожну думку. Також якщо вам сподобалось відео ви можете поставити «лайк» та навіть підписатись на канал.

Усім медового настрою і міцного здоров’я!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень