Черговий злочин Бородатої Дівчини та мовчання ягнят у м. Рівне (6 ФОТО)

«Підстава Колбача» (АК)

Рівне - відоме на всю Україну місце численних успішних спецоперацій, затримання підступних сепаратистів та розкриття резонансних злочинів.

Про чергову зухвалу провокацію сповістив сьогодні зранку Олег Колбач – нещодавно призначений керівник Обласного центру психічного здоров’я населення Рівненщини.

Причиною його обурення став смітник зі шприцами, що їх – на переконання Колбача – хтось взяв і приніс і закинув уночі  від імені його Центру, де загалом-то дуже активно здійснюється так звана «замісна терапія».

Це коли наркоманам – за рахунок державного бюджету (за наш із вами рахунок) – колють наркотики.

 

Дещо кращі (чи слабші) наркотики, ніж ті, що їх наркомани здатні вколоти самі собі.

Гнівний допис головного лікаря повідомляв

«ПІДСТАВА»

Далі текст Олега Колбача (на фото  справа):

Наш заклад «Центр психічного здоров’я населення» ніколи не викидає шприци у смітник. Ба навіть, така кількість навряд чи назбирається в амбулаторії за багато місяців. Підла брехня з метою дискредитувати мою роботу.

 

Вимагаю негайного розслідування правоохоронними органами даного випадку, адже наш заклад має підписаний договір на вивіз медичних відходів.

 

Усюди розставлені спеціальні контейнери, які має право забирати лише фірма.

 

Я готовий все це продемонструвати і сподіваюсь негідників буде максимально швидко знайдено.


Опонентів, що все сподіваються мені нагидити запевняю – нічого не вийде. Понесете відповідальність за свої брудні методи.

Слово "Підстава" поверх фото смітника зі шприцами написав Головний лікар Центру в своєму дописі на ФБ

Пізніше, дякуючи публікації на сайті ВСЕ, ми довідалися, що ця історія зі шприцами мала свій початок не сьогодні зранку, а ще вчора звечора.

От як подають це наші колеги:

Новий скандал навколо Рівненського центру психічного здоров`я розгорнувся в соцмережах.

Невідомі звинувачують керівництво закладу, в тому що шприци в наркологічній лабораторії  на вулиці Студентській не утилізуються належним чином, а викидаються в смітних загального користування.

Втім, головний лікар закладу все заперечує, каже поліція виїжджала на місце події і шприців в смітнику взагалі не знайшла. 

А на ранок наступного дня їх... не стало

Це ж треба, яка складна, багаторівнева і підла спецоперація: невідомі назбирали десь по місту шприців, закинули їх до смітника, сфотографували, а коли приїхала Поліція, то багаточисельні «шприци із залишками ліків» кудись зникли.

Куди ж вони могли дітися?... Невже випарувалися?...

Виглядає, що ми стоїмо перед найбільш заплутаним злочином в історії м. Рівне. Дозволимо зробити собі припущення:

Наш головний підозрюваний – КТП 1728.

 

Це їхній сміттєвоз сьогодні зранку чи вчора ввечері забрав повний бачок сміття (зі шприцами) і вивіз його на звалище, позбавивши Поліцію дорогоцінних та неспростовних доказів підступної спецоперації.

Однак, розкривши цю – найскладнішу частину злочину (куди ділися шприци) – ми готові допомогти слідству й зі встановленням безпосереднього виконавця.

Найпевніше, ви вже не раз бачили його фото.

Дехто зауважує, що цей злочинець (зліва) подібний на Бородату Дівчину з Євробачення (справа)

Це злочинець, який уже довший час тероризує Рівне.

Днями він знову приїхав до нас із Києва, аби вбити тут «бурштинщика», але не вбив, бо був славетно затриманий нашою Поліцією, якій одразу відверто почав зізнаватися в усіх своїх гріхах.

Зокрема затриманий повідомив (навіщось), що це саме він кілька місяців тому підкинув до редакції «4 влади» дві банки важкозаймистої суміші, одна з яких так і не зайнялася.

Фоторобот "Четвертої влади"

Переконані, слідчі неспростовно доведуть причетність цього зловмисника й до підлого злочину зі шприцами. 

Адже немає жодних сумнівів, що як тільки правильно задати йому запитання, то він візьме на себе всі злочини в околицях Рівного за останні кілька років.

Якщо ж говорити серйозно, то позавчора у Рівному, в самому центрі міста, могло статися криваве місиво.

Усе через двох крутеликів, які  влаштували дрифтинг на Театральній площі, загрожуючи десяткам тих, хто переходив пішохідний перехід і стояв на зупинці.

Якби одна машина вилетіла на перехід, а інша злетіла в натовп на зупинці, то ми б отримали справжню м’ясорубку з кількома десятками вбитих і травмованих.

Тоді сьогодні в Рівному вже були б і Аваков, і Луценко.

Частина оригінального відео Олега Гаврилюка

Поліція ще позавчора – по гарячих слідах – отримала повідомлення про зухвале порушення ПДР у центрі міста та номер одного з автомобілів-порушників.

Пройшло два дні.

Де затримані?

Де прес-конференції?

Де пояснення?

 

Від Редакції:

АК – це авторська колонка. Тобто матеріал,  в якому автор висловлює свої власні – і ні від кого не залежні – думки, припущення та пропозиції.

Однак питання Джигітів-дрифтерів ми будемо відслідковувати – неухильно і щодня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень