Скандальна Емеральд: чоловік каже, що вона краде гроші та гуляє, вона ж – що він охороняє Ляшка (ВІДЕО)

«Снайперка» (с)

Екснардеп Олег Ляшко, який нині перебуває на фронті, має особистого охоронця, який його захищає. Про це повідала світу  відома медіа-персона Євгенія Емеральд, про яку іноді кажуть, що вона «снайперка».

Емеральд перебуває в довгограючому скандалі зі своїм чоловіком, який реально перебуває в зоні бойових дій та вирішив розвестися з Емеральд, яка перебуваючи у тилу, начебто, вкрала та розтринькала його (чи сімейні) гроші, завівши, нібито, при цьому собі й коханця.

Емеральд дала інтерв’ю журналісті Аліні Доротюк, де розказала, що стала «жертвою сімейного насильства» збоку чоловіка, який вже з нею не живе, бо перебуває на війні.

 

Він її буцімто залякував у переписці

При цьому, за словами Емеральд, її колишній чоловік, військовослужбовець Євген Степанюк вже понад шість років працює охоронцем Ляшка.

«Він продовжує ним бути, перебуваючи на фронті. У нашій країні можливо все. Ну так, звичайно, він зареєстрований не як охоронець, а як військовий ЗСУ. Він цього не приховував. Я познайомилася з колишнім нардепом на нашому весіллі», – зазначила Емеральд.

Сміх (крізь сльози) у тому, що Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті.

У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, яке було перетворено на справжню медіа-подію.

У квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною.

Однак, вже у вересні 2023 року екс-снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

З того часу в медіа постійно розгортається скандал за участю Емеральд. Її чоловік ескапади екс-дружини, як виглядає, ніде публічно не коментує.

 

Не виключено, що на кону тепер стоїть житло у м. Київ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень