Скандал на всю Україну: «ВЕРЕС-РІВНЕ» зроблять Чемпіоном – 2018 рішенням ФФУ?

Уже цього року нашу команду – без стадіону і з непрохідного місця – протягнуть в Прем’єр-лігу

Країна чудес під назвою Україна може отримати нового героя, який увійде в аннали.

Ним стане наш «ВЕРЕС».

Так званий «народний клуб», який належить львівському «ЛІМО», але при цьому користується непомірною любов’ю з боку київського керівництва ФФУ (Федерації футболу України)

Можливо, справа в тому, що Андрій Павелко – Президент ФФУ, хоча й народився у Дніпропетровську, але має частково й рівненське коріння.

Дід Павелка з Корнина, і саме там майбутній Президент ФФУ провів значну частину свого дитинства.

Крім того Павелко має дуже гарні стосунки з колишнім зятем Президента Ющенка, а нині Президентом ФК «Верес» Олексієм Хахльовим.

Хахльов очолює також і Федерацію футболу Рівненщини, яка є вірним штиком Павелка у ФФУ.

Наприклад, цього року

Рівненщина перша серед областей висунула Андрія Павелка в президенти Громадської спілки ФФУ

Однак, якою б палкою не була любов Павелка до Рівненщини, Хахльова та ФК «ВЕРЕС», те, що має статися завтра, виходить за межі здорового глузду і може пояснюватися лише чимось – надзвичайним.

Чи великими грошима.

Тоді, найвірогідніше, грошима від «ЛІМО»

Справа в тому, що ФК «ВЕРЕС» зайняв третю сходинку в Першій лізі Чемпіонату України.

Друге місце, випередивши «ВЕРЕС» на шість очок, зайняла Чернігівська «ДЕСНА»

Третє місце дає нашій команді бронзові медалі, але не дозволяє претендувати на вихід у Прем’єр-лігу.

У багатьох склалося враження наче «ВЕРЕС» свідомо втрачав очки у кінці чемпіонату, аби лиш не мати в подальшому мороки з Прем’єр-лігою.

«ВЕРЕС»  не має стадіону для належного виступу у вищому дивізіоні України.

 

До того ж Прем’єр-ліга вимагає й значно більших видатків на утримання клубу.

Так чи інакше, але в Рівному всі вже змирилися, що «ВЕРЕС» у «вищій лізі» наступного року не гратиме.

Однак, сьогодні сайт SPORTARENA повідомив

Верес получил аттестат и сыграет в УПЛ с тренером Кварцяным

Цей феноменальний текст вартує того, аби його зацитувати повністю:

Занявшая второе место в Первой лиге Десна не получила аттестат на участие в Премьер-лиге, в то же время Верес выиграл свою аппеляцию и сыграет в высшем дивизионе.

Как стало известно Sport Arena, вышедшая по спортивному принципу в Премьер-лигу Десна не сумела получить аттестат на участие в Премьер-лиге, проиграв и аппеляцию по данному вопросу.

 

В то же время Верес, который также подал аппеляцию на изначальный недопуск к играм УПЛ, выиграл дело и сможет принять участие в Премьер-лиге.

Нашему сайту стало известно, что Верес добился успеха благодаря тому, что предоставил множество гарантий по поводу исправления недостатков (в первую очередь), по реконструкции стадиона, тогда как у Десны возникли проблемы не просто с выполнением обязательств, но и формулировкой того, как и когда проблемы будут решены.

Также Верес привез с собой гарантийные письма от мэра и местных властей, тогда как у Десны подобной поддержки не было.

Кроме того, по информации Sport Arena, на 90% новым главным тренером Вереса станет нынешний наставник Волыни Виталий Кварцяный, а ряд игроков Волыни переедут в соседний областной центр.

Сам же Народный клуб будет проводить матчи на луцком стадионе Авангард, пока в Ровно будет идти реконструкция местной арены. Впрочем, Верес рассматривает и другие, менее очевидные варианты.

Напомним, Верес уступил Десне в таблице минувшего розыгрыша Первой лиги 6 очков, хотя большую часть сезона опережал черниговскую команду.

[media=87358]

Багато хто вважає сайт SPORTARENA достатньо сумнівним, але важливо, що офіційний сайт Чернігівської «ДЕСНИ», фактично, підтвердив, що їх можуть позбавити законного права грати у Прем’єр Лізі.

Десна заслуговує на місце в УПЛ!

За наведеним посиланням читаємо:

Вже кілька днів поспіль вся Чернігівщина лише і говорить про участь Десни в УПЛ. Навіть люди, які мало цікавляться футболом, вже запитують, коли в Чернігів приїдуть Динамо і Шахтар. Можна не сумніватися, що на матчах Десни в Чернігові будуть аншлаги, команду вже давно чекають на рідному стадіоні. Але чи здійсниться багаторічна мрія чернігівчан?

Завтра, 2 червня, о 12:00 в конференц-залі готелю Інтерконтиненталь представники ФФУ оголосять про склад учасників Прем’єр-ліги. На жаль, з‘явилися чутки, що ФФУ вирішила забрати у Десни право участі в УПЛ, і допустити рівненський Верес. Ви запитаєте, на яких підставах, і це буде логічно, але відповідь, ви навряд чи отримаєте.

Натомість Верес, який різними шляхами намагається підвищитися в класі, взагалі не має інфраструктури! Замість пустих слів, краще навести слова екс-головного тренера рівнян Володимира Мазяра:

“Не може скрипаль тренуватися на розладнаному роялі, а потім вийти і якісно зіграти. В Рівному немає умов для повноцінної підготовки, лише голий ентузіазм”.

А так про рівнян говорив Віталій Кварцяний:

“Рівне — для мене це пустеля Гобі. Там ніби все яскраво, магазини блимкають, а життя там немає“.

Кварцяного згадали не дарма, адже один з варіантів переїзду клубу саме Луцьк. Те що Верес не буде грати в Рівномує фактом, так як стадіон клубу не входить до Реєстру стадіонів ФФУ, придатних для проведень матчів Прем’єр-ліги.

Нове керівництво Вереса розглядає два варіанти – Луцьк і Львів, саме ці стадіони заявивши на наступний сезон.

Десна, яка за спортивним принципом заслужила право на підвищення в класі та приводить свою інфраструктуру до вимог елітного дивізіону знову залишиться в Першій лізі, а Верес, який поступився сіверянам за всіма показниками та немає інфраструктури буде грати в УПЛ?

 

Виникає логічне запитання – який сенс вкладати кошти в розвиток клубу, якщо спортивний принцип забутий зовсім і переможець визначається не на футбольних полях, а у кабінетах?

Десна не отримує допомогу з бюджету країни та на 100% фінансується за рахунок власників, тому якщо в чиновників Федерації футболу України не переможе “здоровий глузд” і Чернігівщину залишать без великого футболу, на який команда, клуб, місто і весь регіон дійсно заслужили, то ми не бачимо сенсу в подальшому фінансуванні клубу.

  [media=73386]

Технічно кажучи, те, що ми читаємо просто в голову не вкладається.

Завтра в ранковому ефірі «Радіо Трек» наші Наталя Панфілова та Паша Borneo обговорить цю ситуацію із кількома експертами з Києва та Рівного.

Очевидно, що ключовим запитанням є наступне:

Якщо «Лімо» з Павелком вирішили зіграти ва-банк, то чи готовий Павелко, нарватися на загальноукраїнський скандал, який може закінчитися його відставкою?

 

Чи скандалу не буде?

Бо, якщо ні, то далі наш «ВЕРЕС» цілком можна зробити і чемпіоном України – 2018.

Тим самим рішенням ФФУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень