Швеція, Хомко та «Такса журналіста» у Рівному (ФОТО)

Блог про любов до безтями

Хомко із левкеям у Зоопарку та Такса Оксани Юрченко

Кажуть, що міський голова Рівного колись виступав на РТБ.

Зайшла мова про тертя з журналістами, які видно в чомусь помилилися, звинувачень довести не могли, але й визнавати власної помилки не хотіли. Зрештою, заговорили про замовні матеріали. Тоді Хомко й сказав наче сакраментальну фразу про те, що в журналістиці Рівного чи не кожен

«Має свою таксу»

Кожен – не кожен, але у Ксенії Юрченк-Погореляк такса є точно.

Подаємо далі її останній блог із наданими нею ж таки – фото:

Ксенія Юрченко та її Жуля

Собачі історії

Собачники – це така окрема порода людей, які за можливості збиваються в зграї.

Ви безпомилково вирізните собачника із натовпу. У нього завжди є смаколик на дні сумки для бездомного чотирилапика, пара вкрадених з супермаркету рукавичок, щоб прибрати за своїм улюбленцем і кілька потішних історій, пов'язаних із собаками.

Більшість з них - родом з дитинства. Хто з нас не хотів в дитинстві собаку?

Знаю одну собачницю, яка заради свого самоїда Альбуса закінчила музичну школу, тобто довгих 8 років вона пожертвувала виключно заради собаки.

А ви б так змогли?

Ще один собачник гуляє одразу з двома хвостиками. На його очах збили дворове собаченя. І колишній воєнком спершу завіз нещастя до ветеринара, потім оплатив усі дорогі операції з відновлення, потім виходжував в себе вдома. Тепер – гуляє з двома: пекінесом і дворовою Жучкою, яка оселилась в його апартаментах.

Такого б не зробив жоден не собачник.

Один мій знайомий після ДТП возив свого собаку щотижня в сусідню область на лікування. Бо в нас його порекомендували лише усипити.

"І от ти дивишся йому в очі, а він питає – невже ти мене вб’єш?".

І яка тоді різниця – скільки вартує лікування.

Є ненормальні собачниці (нормальність – це така умовність), які тягнуть додому надцяту собаку – лікувати, відгодовувати, прилаштовувати поки, на жаль, наше українське законодавство ніяк не відрегулювало по-людськи собаче питання.

Ось, приміром, в розвинутих країнах сусід може стукнути на Вас у відповідні органи, ґкщо Ви більше п’яти годин не вигулювали свою собаку. А приміром, у Швеції, якщо Ви маєте бажання тримати вдома собаку, але не маєте можливості її відповідно доглядати, то до Ваших послуг собачі дитячі садки:

Вранці – завів, собаку там годують, розважають, вигулюють.

 

Після роботи забрав. Красота.

До речі, там, у Швеції, собаки вже й не гавкають. З дитинства на них одягають спеціальні нашийники і якщо собака подає голос – її легенько б'ють током. Потім собака виростає і не гавкає вже й без нашийника. Якщо ж на вулиці гавкне де яка собака, то вона явно не шведська.

Жуля з'явилась у нас після того, як мій чоловік сходив на базар за картоплею, а не зміг пройти повз. Я впиралась цілий день! На наступний Орест вмовив «просто піти подивитись».

Коли мені вклали цей тепленький рудий згорточок до рук я зрозуміла, що не зможу без неї жити. Це була спланована акція, але я ні про що не шкодую!

Єдине чого справі шкода, це того, що наші улюбленці живуть загалом значно менше від нас.

Це тому, що ми приходимо в цей світ, щоб навчитись доброті, терпимості та безкорисливій любові. Інколи це потребує часу. А їм не треба того вчитись. Це все їм дано з народження.

І це вам підтвердить будь-який собачник.



А в сусідньому під'їзді, не повірите, вигулюють лисицю!
Але це вже інша історія і колись я про неї теж розкажу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень