Рольніки ім. Путіна: Європарламент закликали ввести повне ембарго на зерно з РФ

Допоки воно прямим потоком іде через Білорусь

Польські фермери (їх там називають «рольники»), як виглядає, дострибалися зі своєю підтримкою Путіна та виступами проти України.

Вони блокують весь транспорт з України, але вільно пропускають російське збіжжя, яке йде потоком через Білорусь, які товари з Європи - у протилежному напрямку.

Як повідомляє «Дойче Велле» (DW)

Анджей Халіцький – представник Європейської народної партії (найбільшої в Європарламенті) закликав – терміново ввести ембарго на російські агропродукти.

 

Раніше подібні заклики пролунали і в польському Сеймі.

- Росія вкидає своє продовольство в Європу і використовує його як зброю.

 

Зараз ми спостерігаємо зростання імпорту продовольства і зернових з росії та білорусі за демпінговими цінами. Це вкрай тривожна тенденція, - заявив Халіцький

Згідно зі статистичними даними, у Нідерландах цей імпорт зріс на 70 відсотків порівняно з показниками річної давності, а в Іспанії, Німеччині та Італії – на 40 відсотків.

- Торгівля ЄС із державою-агресором росією і білоруссю, яка її підтримує, аморальна і має бути припинена, - заявив литовський депутат Пятрас Ауштрявічюс.

 

Виручка служить військовим цілям агресорів, а це працює проти українців і проти всіх нас.

За його даними, у 2023 році рашка і бульбаші продали на ринок ЄС понад 1,5 мільйона тонн зерна, що створює нечесну цінову конкуренцію, погіршуючи становище фермерів у Євросоюзі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень