Рівнянин Micik Gonibez відповів Миколі Несенюку на образу (12 ФОТО)

Зірка відповіла – Метру

Усі знають Миколу Несенюка. Це, мабуть, кращий із нині діючих журналістів Рівного.


Випускник уславленого РДПІ (нині РДГУ) Несенюк підкорив серця не лише рівнян, але й тисяч футбольних уболівальників України, які пильно стежать за його аналізами та коментарями стосовно виступів збірної, ситуації в українському футболі загалом та довкола "Київського Динамо", зокрема.


Достатньо часто Микола пише і про ФК "Верес".


Типово це статті на різноманітних сайтах, але вчора він написав великий блог на ФБ.


На 90% блискучий текст, однак, у ньому була ложка дьогтю – невиправдано образливий пасаж "про діджея".


Несенюка вибачає, хіба, те, що він писав не для газети чи офіційного видання (там би він підібрав трохи ініші слова), і те, що він НЕ називав імені згаданого ним "діджея".

Однак, ті, хто ходять на футбол, розуміли про кого мова.


А той, про кого була мова, вирішив не мовчати і відповів. Сьогодні.


Подаємо його текст без змін (фото - наші)


Пане Микола Несенюк .... як на мене, це не комільфо. Вам, людинині серйозній, людині з великим життєвим досвідом, журналісту ... розкидатися подібними словами. Ну не гарно і все. От мені зараз важко стримувати образливі епітети, які так і лізуть з мене ... але я змовчу). Просто по пунктам хочу вам відповісти на все що ви про мене написали.

1. "діджей на стадіоні" - Вам швидше за все не цікаво і не відомо (хоча як журналіст ви повинні розбиратися в тому що пишете, адже пишете ви про діджея на стадіоні вже не перший раз) ... Діджей - це людина яка грає музику (диск жокей) ... в моєму випадку краще було б писати МС (ем сі - майстер церемонімейстер), хоча знову ж у випадку роботи на стадіоні це швидше конферанс, адже я всього навсього супроводжую в мікрофон офіційну передматчеву церемонію. Тому в наступний раз, коли будете обливати мене помиями, пишіть правильно ), ато прямо як з ДИКТОРОМ на радіо виходить))

2. "Безграмотний словесний понос" - ну тут взагалі, чесне слово ... навіть не знаю що сказати .... 90% з того що я кажу до початку церемонії це регламентна інформація яка повинна звучати (тому що повинна) ... це список партнерів та спонсорів (в тій кількості, яка зазначена в регламенті), це інформація по акціям, або новинкам від народного клубу Верес, інформація по передпродажам та абонентським карткам, а також короткий огляд (якщо це прописано в сценарії) попередніх ігор (а саме - рахунок, і хто забив), викликання команд на поле, гімн України, подяка воїнам АТО .... 10% від себе це інформація про погоду, вислови про любов до Вересу та подяка людям, що прийшли на матч.

3. "Віддайте його назад на весілля" - ух ти, ні разу не працював ведучим весілля, але мене саме звідти мене взяли, і туди мене повинні повернути. Пане Микола ... ми живемо в 21 столітті, і наразі ведучі можуть існувати без проведення весілль (не в образу ведучим весілль, чуваки, вашою роботою захоплююся, бо в мене точно так не вийде). Я працюю по всій країні, і працюю як ведучий вечірок, івентів, концертів, опенейрів, фестивалів .... не як тамада, не як масовік затєйнік, а саме як ведучий, або МС, або як конферансьє. І досить часто для того, щоб провести гру моєї улюбленої команди, я цілу ніч добираюся в Рівне, щоб вчасно попасти на репетицію, або підготовку до матчу.

4. "Віддайте мікрофон Татаренку, він знає все про футбол" - ну давайте вже працювати по принципу кєсарю - кєсарєво. Адже передматчева церемонія максимально відділена від самої гри, це шоу для глядачів, це перфоманс від клубу, щоб трошки розвеселити напруження перед грою. Тут не потріне знання правил футболу, тут потрібна просто любов до клубу. Ви ж самі знаєте, що серед людей, які причетні до відродження рівнеського футболу багато людей, які до цієї пори не пізнали всі тонкощі футболу як гри, але вони несамовито вболівають за команду, і переживають емоційно кожен матч) тому не ображайте будь ласка людей, які просто люблять Верес, і потрохи починають розбиратися в футболі )

Ну і P.S. не потрібно перемішувати власні антипатії з журналістською діяльністю (адже про мене Ви навіть в газеті писали) і з улюбленою справою (бо ми наразі робимо одну справу). Ми з вами не знайомі (і надалі в мене нема бажання знайомитися), я Вам дорогу ніде не переходив і мене дійсно дивує Ваш "жуткий" негатив в мою сторону) ... Ну, якось так ... Живіть в мирі)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень