Рівненським військовим завдали «удару в спину»? В соцмережах опублікували фото дірявих наметів (5 ФОТО)

У прес-службі «Заходу» бурхливо відреагували на ці світлини

У соцмережах сьогодні зранку анонімно опублікували фотографії нібито з Рівненського військового полігону, де зараз тривають військові збори офіцерів запасу. На зображеннях  – намети у поганому стані.

У них повно дірок, а також порвані краї. Ми зателефонували керівнику прес-центру оперативного командування «Захід» полковнику Анатолію Прошину, щоб дізнатися, чи справжні ці фото.

Військовий заявив, що світлини - фейк і жодного відношення до рівненського полігону не мають:

 

Дані фотографії ніякого відношення до рівненського полігона не мають. Це удар в спину для Збройних сил України!!! Я не знаю, де це сфотографовано, де це змонтовано і як це викладалося. У нас не п’ятизіркові номера, але цей сором, який я бачу – це вже відверта брехня.

Анатолій Прошин припускає, що ті, хто виклали ці фото, швидше за все працюють на ворога та роблять усе для того, аби дестабілізувати ситуацію в державі.

До слова, у спільноті Твоє Рівне з’явилось десятки негативних коментарів щодо стану наметів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень