Президент ФК «ВЕРЕС» має не зовсім правильний підпис (Хахльов)

Можливо, варто внести правки

Колаж з ФБ-групи ФК ВЕРЕС РІВНЕ

Олексій Хахльов, як виглядає, має достатньо потужних ворогів. Когось, хто хоче забрати з-під нього «ВЕРЕС». І найпевніше ці хтось заручилися підтримкою на рівні керівництва області. Це стало зрозумілим сьогодні ближче до 17.00.

Саме в цей час інформаційні ресурси нашого міста (та напевно й України) почали отримувати «листи щастя» від когось, хто ховається за адресою

insiderveres@gmail.com

Олег Лазарєв підписав свій колаж так: Коли сам президент поспішає першим повідомити вболівальникам хорошу новину за сьогодні

У своєму листі цей інсайдер повідомляє деякі нюанси про угоду між громадською спілкою ФК «ВЕРЕС» та Богданом Копитком, датовану ще 11 квітням 2016 року.

Ключове:

У документі чорним по білому написано, що громадська рівненська спілка віддає львівському ТОВ усі права. На 49 років. 49, Карл!!! А не на один, як повідомлялось вболівальникам. І під всім цим стоїть скромний підпис самого народного президента Олексія Хахльова. 

 

Що цікаво. Про можливість створення ТОВ з львів’янами пан Хахльов повідомив рівнянам у червні 2016-го. При чому так, ніби питав у них дозволу на це створення (клуб же народний, і воля народу повинна враховуватись).

 

А дата підписання цього документа - 11 квітня. Тобто, всю «величну історію» клубу, «святу» ідею і весь червоно-чорний бренд було віддано добровільно у руки інших людей. При чому одноосібно.

Як виглядає, сам «лист щастя» писався у Рівному і писав його один добре відомий чоловік, якого можна легко впізнати за стилем та цим смішним пасажем:

На 49 років. 49, Карл!!!

Однак, зрозуміло, що написано це було на замовлення. На замовлення когось того, хто відчуває себе на силі взяти та очолити «ВЕРЕС».

А таке відчуття не може прийти комусь у Рівному в голову, якщо тільки цей хтось не отримає сигналів із владних кабінетів на самому верху. Так нам здається.

У будь-якому випадку цікаво, що лист цей поширили вже після того, як Хахльов продемонстрував Атестат, який засвідчує, що ФК «ВЕРЕС» таки отримав право грати у Другій лізі ЧУ сезону 2018/19.

Це виглядає трохи як мітка:

«Мавр свою справу зробив. Мавр може іти».

У тому смислі, що для забезпечення більш-менш успішних виступів ФК «ВЕРЕС» у Другій лізі ніяких аж надто великих менеджерських здібностей не потрібно.

Потрібні лише гроші.

Гроші даватимуть бюджетні: місто та область.

 

Який смисл їм давати ці гроші під Хахльова, а не під когось свого із «незаплямованою репутацією»? Так би мовити.

То ж припускаємо, що Хахльову доводиться нині відбивати достатньо серйозну атаку.

Вдасться йому її відбити чи ні, але порадимо Олексію звернути увагу на підпис.

Справа в тому, що йому поталанило з прізвищем. Воно – коротке.

Фото збільшується

Принаймні, за СРСР це сприймалося б як хороший знак, бо в ті часи люди, які досягали певного керівного рівня, могли дозволити собі підписуватися власним прізвищем. Без ніяких закарлючок.

О. Хахльов

Так виглядало б краще.

P.S.

Практично все описане в «листі щастя», люди, які слідкували за розвитком ФК «ВЕРЕС», знали ще у 2016 році.

Чи здогадувалися.

Більше на цю тему можна прочитати тут

[media=119150] [media=119149]

P.P.S

Є ще така версія. Про Жінку
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень