Новий президент ФІФА має знайомого у Рівному (ФОТО)

Знайомий - причетний до футболу

Як відомо, дев'ятим президентом міжнародної футбольної асоціації п’ять днів тому став швейцарець Джанні Інфантіно.

Перед тим Інфантіно виконував обов’язки генерального секретаря  UEFA.

У ході другого туру голосування, який відбувся в п'ятницю, 26 лютого, під час позачергового Конгресу асоціації в Цюріху, кандидатуру Інфантіно підтримали 115 з 207 делегатів, а його основного суперника, главу Азійської футбольної конфедерації шейха Сальмана бін Ібрагіма аль-Халіфу – 88.

Так  от, у Рівному Джанні Інфантіно має знайомого, який у свою чергу має відношення до футболу. І це не Олексій Хахльов.

Це Сергій Ющишин, який є Головою Наглядової Ради ФК «Верес».

До того ж, Ющишин є засновником інформаційного агентства ERVE.UA і взагалі дуже хорошим журналістом.

Виявляється, що у часи своєї ранньої і вже достатньо продуктивної молодості Ющишин неодноразово спілкувався з Інфантіні. Причому, виглядає, що не без обопільного задоволення.

От як пише про це сам Сергій на своїй сторінці у Фейсбук практично одразу після обрання Інфантіні президентом ФІФА:

Ну раз таке діло...)))


Кароче, будучи журналістом, познайомився з Джанні Інфантіно (який, хто не в курсі, сьогодні став президентом ФІФА) десь у 2010-2011.

Для мене це був улюблений інтерв'юер. Так склалося, що я, як тому годиться, задавав жорсткі запитання (ну робота така у нас)).


В Україні всі б це сприймали в штики – а він – навпаки – скоріше радів і отримував задоволення від незручних запитань. Відповідав дуже класно: чітко, дипломатично – щоб і відповісти більш менш конкретно і, водночас, нікого не образити.


За 2 роки я зробив кілька ексклюзивних матеріалів - усі живі та на ура) Згодом, дійшло до того, що Джанні впізнавав мене у натовпі журналістів і давав суто мені екслюзивні коментарі. А я молодий, зелений – капєц який щасливий був)))


На фото – офіційна вечеря у Варшаві (07.06.2012) напередодні матчу відкриття Євро-2012 Польша – Греція.


Це було майже 4 роки тому... А сьогодні – ДЖАННІ, ВІТАЮ!

Пізніше, у тій самій гілці Сергій Ющишин пояснив, що знайомство з Інфантіні було пов'язане з роботою Сергія в аґенстві «Укрінформ».

Працював в Укрінформі. Запитати можна було багато-що: Джанні був секретарем УЄФА - тому всі косяки УЄФА і України в підготовці до Євро-2012 були в моїх запитанях.

А ще пізніше дописав:

2009-2012 часто бував у Польщі. По кілька днів, тижню-два. Але не постійно. В Укрінформа там власкор Юрій Банахевич.

Таким чином, ми реально маємо у Рівному чоловіка, який реально знайомий із Президентом ФІФА.

І можна бути впевненим, що десь на бульварі Круазе в Каннах, чи у лондонському Сохо, або в іншій неформальній ситуації, якщо Інфантіні буде йти вулицею, а йому назустріч йтиме Ющишин, то Інфантіні, як мінімум, Сергія упізнає, усміхнеться і, можливо, навіть розкриє обійми назустріч своєму колись дошкульному інтерв’юеру.

 

 

Ну раз таке діло...))) Кароче, будучи журналістом, познайомився з Джанні Інфантіно (який, хто не в курсі, сьогодні став...

Опубліковано Сергієм Ющишиним 26 лютого 2016 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень