Поліція КАПІТУЛЮВАЛА перед «дрифтерами» м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Людей штовхають на самосуд

Як відомо, в Україні знищено Поліцію. Це була одна із «грузинських реформ». Вочевидь, вона передбачала перемогу в Україні Революції Гідності, однак такої перемоги не сталося.

Гідні люди, на відміну від бидла, поводяться Достойно за будь-яких обставин. Цим, власне, і відрізняється Пан від Хама.

 

Бидло ж завжди поводиться чемно лише під нагаєм. А за відсутності нагая починає бикувати й хамити. На те воно і бидло.

 

Новою розвагою такого контингенту в Україні став нічний дрифт у спальних районах.

Більшість фото -- з відео нічних дрифтувань біля ТРЦ "ЕКВАТОР"

Задача дрифтувальників – максимально не давати спати людям і показувати їм, що вони на всіх «чхати хотіли»: нікого не бояться. Бо, як ми казали

Поліції в Україні – немає

 

Її знищили

Нещодавно з приводу безкарних і масових  безчинств на дорогах Рівного телеканал UA: РІВНЕ провів навіть окрему програму.

Проте, як нам здалося, лейтмотивом програми стало:

Дрифтери – невинні

 

В усьому винна влада, яка не будує прекрасним нічним дрифтерам не менш прекрасних трас із вогнями та усією необхідною інфраструктурою – для активного відпочинку та нічних розваг.

Можливо, ми помиляємося, але от які наслідки мало це публічне запобігання перед дрифтерами Рівного.

Вікопомна програма з пропагандою тези: «ані-же-дєті, яким треба створити майданчик» для нічних забав вийшла 1 серпня, а вже цієї суботи рівненські дрифтери розперезалися, як, здається, не дозволяли собі ще ніколи.

У різних ФБ-групах Рівного різні люди, починаючи з 10-ої та 11-ої вечора і аж до другої ночі виголошували прокльони та рвали на голові волосся від безпомічності.

Класичною у цьому переліку є гілка, започаткована Віталієм Зубрійчуком у групі Ровно. Твой город/Рівне. Твоє місто

Віталій Зубрійчук

Друзі та жителі цього міста! Три тижні якось звикав, але дальше тим нічним наглотам - дріфтерам, просто в край терпець вривається, кожну мля суботу вечорами починаються з'їзди тих гонок, і заважають людям відпочивати. Право на відпочинок є в кожного!

Людям з Боярки,Павлюченка, та Ювілейного, також це чути.

Потрібно якось це свавілля зупинити !!! Хто за то поширюйте цей запис!!!


Відбувається це на Трц Екваторі.


Я надіюсь що моя думка, подасть якийсь поштовх для вирішення цієї проблеми, саме головне, це публічна підтримка моїх однодумців !!!

Цей допис  отримав 150 поширень і масу лайків та коментарів. Люди писали про такі ж безчинства в різних куточках Рівного:

Люда Гаврилюк Вікна відкриті..
Хочеться прохолоди,а тут звук ще той...
Кому ,що казати, до кого звернутися???

 

Галина Стеблюк Ми теж "намолоджуємось" цими чарівними звуками вже майже годину! Таке відчуття, що прямо під вікном((((

Ольга Карпюк Чути всюди.Я не думаю,що поліція не "чує" і не знає.

Ira Stel'maschuk Зараз в районі пивзаводу і рзва дуже чути.

Катя Лущик Двічі дзвонила в поліцію... вони там працюють на місці .. ха ха))) допомагають їм ганяти!!! Що б та сволота поломала всі собі кінцівкі !!!

 

Віталій Зубрійчук Був колись в Тинному драг, тепер на Екваторі дріфт ((

Giper Fox А потім після таких дрищів появляються ті хто авто палять

Lesia Law Дивлюсь з балкону там щe й байкeри

Катя Лущик Так там ще купа групи підтримки хлопають аруть !!! Руки б повідбивала б !

 

Anna Poteriuk О, то у вас лише по суботах. А на Млинівській, що вечора таке дійство. Невже на аеропорт неможна поїхати і там орендувати місце для гонок. Сил нема їх терпіти.

Наталия Карелина У мене теж терпець вже закінчуется..живу на вербовій...спати не можливо із-.за ціх гасалок....вікна не зачинешь., бо духота..

 

Ulyana Shemeyko Закрываю окна, в жару и духота ночью, только из за этого ужасного звука! Хотела вызвать полицию! Но в очередной раз с терпела! Да! Конечно я против этих парней! Пусть в аэропорту развлекаются!

 

Дмитро Стрихарчук Та вийдіть і отпи..діть вже їх. Скільки це можна терпіти?
Вийшло б чоловік 200-300 з району і стєнка на стєнку)))

Алена Ласточкина Доречі, а де ж наші журналісти? Помилку на афіші стрип клубу вони так яро обговорювали ще й в СБУ хотіли писати, а цього не бачать?

 

Pomaranska Pomaranska Добрий день. Вчора 22 година вул Вербова до Макарової на верх до Велмарту і екватора ціла ширенга машин поїхала з піканням. Оце вони там їздять. У мене діти маленькі заснути не можуть. Звертайтесь у поліцію хай приймають міри до гонок. Це не реально щоб було таке. До 3 ночі.

Мария Веремчук От мені цікаво - а чи знаєте, ви, шановні, що відправляють любителів нічної їзди на аеропорт, що там теж живуть люди???

 

Александр Синяков Да! сегодня ночью был пиз**ц! Надо с этим завязывать! Я сторонник радикальных мер! Выходных считай небыло:(

 

Ольга Карпюк Біля "текстильника" було те саме!!! Вони що, Все місто зайняли?

Pomaranska Pomaranska Виходить так. Все місто під владою гонщиків які не дають спать людям.

 

Viktoria Pozdnyakova Бажано хлопці та дівчата їздити біля будинків "мажорів" на якомусь такому транспорті, щоб деренчав так, щоб аж все навколо двигтіло!!!!!

 

Інна Білецька Дорогі обурені друзі, так давайте поставимо свої машини на стоянку Еватора на вихідні. Хто з обурених готовий?

Макс Штенько Пейнтбольний автомат, і шмаляйте по всім машинам, і ніхто Вам нічого не зробить, я б так і зробив))

Люда Гаврилюк Читаючи коментарі волосся стає дибки...
Дивує що скільки тих гонщиків!! І ні в одного нема клепкі, розуміння що вони ганяють посеред ночі між будинками!!! Де живуть люди!!!
Ось це вбиває саме більше!!!
Виховання, повага ....вони відсутні...
Хоббі можна мати будь яке!
Але головне залишатися Людиною!!!

 

Макс Штенько Я Вас завіряю, там "гонщіків" на пальцях однієї руки порахувати, і то пародія, справжні гонщіки в Формулі1, Раллі, і.т.д, а це в основному "понти" для падруг, не більше. А половина машин там хлам, який взагалі дивним чином дріфтує :) Ну а якщо до суті проблеми, то звичайно викликаємо поліцію і хай пишуть протоколи, не дійде, беремо в свої руки ініціативу, і наказуємо, шляхів безліч

 

Оксана Полелюк Стадник Так, так. Як в Тинному їздили, то з Ювілейного писали, що молоді треба розваги. Не дивлячись на трасу. А тут заважає виявляється. До речі, шум аж до Тинного!

 

Lara Rad То хай пиз**ють на передову мажори обкурені, там драйву більшу, сожу в сраки один одному постриляють чи на танках погасають, бурштинокопачі херові, адреналіну багато, то там об плити нехай мордами постукаються якщо немає де драйвувати.

 

Ліля Дашук Забацайте коктейлів молотова у пляшках з під шампанського і відправте чоловіків у вболівальники))
Або води просто, там і самою пляшкою можна машини підправити)

Цікаво відреагувала на цю ситуацію згадана кимось у гілці речник Патрульної Поліції Оксана Юрченко:

Оксана Юрченко
От бачите, за мера Якимця і мого депутатства такого б не було! (Сарказм якщо що). Якщо без жартів, то я як і раніше живу в тому ж районі на Ювілейному, де і хотіла бути депутатом і мені так само це заважає відпочивати. Проблема є! І було б нечесно її замовчувати і когось виправдовувати. Якщо коротко – є прогалини в законодавсті, які не дають діяти рішучіше, є бездіяльність влади і відсутність компромісу з дріфтерами (справа в майданчику, де б ніхто нікому не заважав, однак його поки нема). Ось тут офіційна позиція і коментар

Ми не будемо сьогодні вдаватися в детальний аналіз, чому ЖОДНЕ МІСТО В СВІТІ не стане будувати для нічних авто-джигітів спеціально відведені майданчики десь на околицях, де, чомусь, ніхто не живе.

Можливо, іншого разу таки  пояснимо увесь правовий та кримінальний абсурд подібної пропозиції (до будь-якої мерії, яка потім буде змушена відповідати в суді за будь-які ДТП, поранення та загибелі на нею ж зведених майданчиках  – для розваг порушників ПДР). Сьогодні ж просто хотіли б поцікавитися у мешканців Рівного:

Ви згодні, аби з міського бюджету виділили 20-50 мільйонів гривень на облаштування десь спеціального майданчику для нічних гулянь 20-50-100 дрифтерів м. Рівне та їхніх груп підтримки.

 

Просто цікавить відповідь – Так чи Ні?

Ну, й ще трохи відео вам на коня:

Це (згори) ще зимові розваги.

Тепер – літні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: дрифтинг
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень