Піт-стоп для журналіста – у Рівному «шкварчить» (7 ФОТО)

Ми продовжуємо нашу подорож смачними місцями Рівного. Сьогодні Радіо Трек снідав у «Шкварочці»

Усі знають про ресторацію в центрі міста, вихідними людей тут так багато, що столик доводиться чекати годину. А в будній день навіть зранку є відвідувачі. 

Приємний інтер’єр, автентичні декорації, привітний персонал – усе це створює приємну атмосферу, у якій приємно починати день. Отак, по- домашньому, по-рідному, наче у бабусі, і зустрічає своїх гостей «Шкварочка».

Журналістська робота не прощає затримок, все треба робити швидко, адже читачам та слухачам потрібні новини. Тому ми попросили, щоб замовлення принесли швидше, а замовили страву, яка готується довго.

«Печеня по-селянськи у горщику 400 г. - 38 грн.» – звучить по-домашньому і смачно, тому наш вибір зупинився на ній. 

Поруч люди також щось обирали і замовляли, незважаючи на поспіх буднього дня в «Шкварочці» час плине розмірено - ніяких тобі стресів та інших відволікаючих факторів. Чекати на замовлення у такому закладі приємно, адже тут є на що подивитись, особливо тому, хто тут вперше. 

Наше замовлення принесли за 15 хвилин, чим приємно нас здивували. «Печеня по-селянськи у горщику» виявилась смачною стравою і кориснішою, ніж у попередній статті про «Венецію».

Смачна страва з комбінації курячого філе, грибів, квасолі, картоплі (і все це запечене у сметані) - дуже ситний сніданок. Єдине, що страва здалась трішки пересоленою, проте на колір і смак товариш не всяк.

Також справжнім козацьким журналістам печені було малувато. Чесно кажучи, страви у глечику було б вдосталь тендітній козачці.

Та дозамовляти було ніколи -  час було вже йти на роботу. Якщо ви ще не були, або буваєте часто в «Шкварочці», напишіть свій коментар у цій статті, про свої враження щодо цього закладу.

Нам буде дуже цікаво їх почитати, чесно!

 

Смачного і позитивного вам настрою!

 

Автор В. Восьмечудо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень