Піт-стоп для журналіста – шаурма по-рівненськи (ФОТО)

Смачний фаст-фуд на ринку Рівного

Чимало міфів ходить довкола страви, ймовірно близькосхідного походження, яка після розвалу «совка» прийшла до нас вслід за гостями із сонячних республік. На просторах українських ринків придбала чимало шанувальників і стала по-справжньому міжрасовим елементом харчування. На рівненському ринку фастфудів її часто подають з різноманітним м’ясом: традиційно з куркою, часом із яловичиною і свининою. Це смачна і проста в приготуванні страва об’єднує в собі весь колорит народів світу. Та останнім часом стрімко втрачає свою популярність, адже для багатьох саме слово «шаурма» означає комплекс усіх хвороб шлунково-кишкового тракту.

В багатьох випадках люди проходять повз подібні ларьки, навіть не придивляючись. Проте наш кореспондент протягом тривалого часу купує шаурму у цій точці і жодного разу не було ніяких проблем зі здоров’ям. Саме в цьому місці на рівненському ринку вона найсмачніша, на думку нашого автора. До того ж, її готують у вас на очах і подають дуже швидко. Кухня чиста і завжди відкрита - погодьтеся, таким може похвалитись не кожен заклад Рівного.

Наш кореспондент брав її з собою, попросивше не гріти, і за 3 хвилини йому подали 2 королівських шаурми з куркою і мисливськими ковбасками. Все це коштувало всього 49 гривень, до того ж вони настільки великі, що три здорових журналісти могли б ними перекусити.

Щодо смаку, то він прекрасний. Шаурма не тільки смачна і поживна, ще й настрій добряче піднімає. Рецепт простий: капуста, морква, кукурудза, ананаси, сир, соус, яким її поливають у самому кінці готування, а отже вона завжди свіжа. Єдине, що змінюється - це м'ясо та ціна, хоча завжди можна попросити добавку на свій смак, у цьому місці дуже великий вибір. Кулінари готують смачно і старанно, наш кореспондент вже з’їв за останній рік десь 35 порцій шаурми, куплених у цього продавця, а досі живий, здоровий і бадьорий.

Страва не жирна, смачна і до душі завжди, якщо є потреба перекусити, спробуйте її в цьому місці. А також не забудьте і напишіть відгук у цій статті про те, чи сподобалась вам рівненська шаурма!

Усім смачного та здорового настрою!

 

Автор: В. Восьмечудо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень