Під Верховною Радою – сутички. Є постраждалі

50 віськовослужбовців постраждало, 4 отримали важкі поранення; серед поранених є 10 учасників АТО, – речниця Національної гвардії

Речниця Національної гвардії України уточнила інформацію про поранених війсковослужбовців. Світлана Павловська повідомляє про 50 постраждалих військовослужбовців, 4 з яких отримали важкі поранення. Серед поранених є 10 учасників АТО. Зараз їм надають першу медичну допомогу. Про це вона заявила у прямому ефірі каналу «112».

Також речниця наголошує, що тип вибухового пристрою, який годину тому кинули в наповп, встановлюється.

Натомість за інформацією радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, в результаті вибуху гранати під будівлею Верховної Ради України було поранено 90 правоохоронців, з яких 10-15 осіб перебувають у важкому стані. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Зараз остання інформація, щойно переговорив з керівником київської міліції Терещуком, і останні дані, близько 90 поранених правоохоронців, з яких 10-15 тяжкопоранених», повідомив він.

Шкіряк також зазначив, що всі обставини події з'ясовують представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, близько 14 години на Площі Конституції пролунав гучний вибух. Поранило людину. Кореспондент каналу «112» передає, що у построждалого поранене око, воно у крові. Йому надають першу медичну допогу.

За словами кореспондента каналу «112», постаждало близько 15 правоохорнців, з яких 5-7 чоловік отримали важкі поранення.

Нагадаємо, сьогодні депутати ВРУ прголосували за прийняття ЗУ «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» у першому читанні. Одразу після цього під парламентом почалася бійка між активістами та правоохоронцями, було чути вибухи, а підступи до ВР затягнуло димом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень