Перевстановити «Windows» і знайти чоловіка: лайфхак від рівнянки (ФОТО)

Їх поєднав зламаний ноутбук

Історію стосунків з чоловіком Олександром розповіла Лариса Голуб:

У класичній багатоповерхівці великого міста жив-був хлопець, який дуже любив техніку. В той час, коли ще не всі опанували пульт від телевізора, він уже виконував різні завдання на незвіданому об’єкті – комп’ютері.

Час не стояв на місці, комп’ютер перестав бути машиною, яку показують у закордонних фільмах. Кожен середньостатистичний студент повинен був обзавестися цим звіром. (Саме слово «повинен» фігурувало, коли я випрошувала комп’ютер у батьків, бо без нього аж ніяк не написати незліченні реферати та курсові). І ось, нарешті, я – щаслива власниця новенького ноутбука, спромоглась запрограмувати його на самознищення за декілька днів. Діагноз «перевстановити Windows» звучав, як вирок.

У паніці, обдзвонивши знайомих, була призначена зустріч з комп’ютерним генієм. Ретельно повитиравши всі сльози з комп’ютера і з обличчя, я понесла це чудо техніки за вказаною адресою. Зустрів мене привітний, але небагатослівний хлопчина з нереально добрими очима. На фоні своєї трагедії я не помітила вогник, який блиснув у його очах, але він мене вразив своєю ввічливістю та добротою (як він потім зізнався, його теж вразило, як таке миле створіння може так довести новенький ноутбук). Хоча я і ставала все просунутішим юзером, кожного разу, коли в мене з’являвся «синій екран смерті», я набирала телефон свого рятівника, і він ніколи не відмовляв у допомозі.

Пощастило, що готую я краще, ніж користуюсь технікою. Одного разу на знак подяки я нагодувала свого помічника. За мій сирний суп він був готовий простити мені всю мою технічну безграмотність. З дня знайомства до цього моменту пройшло довгих чотири роки.

Не злічити романтичних прогулянок, після яких спати залишалось 2-3 години і треба було поринати у робочий день. Не перерахувати телефонних розмов, коли ми були у різних містах. Шкодували лише про одне – про змарнованих чотири роки.

Нашій сім’ї вже 3,5 роки. Я ще пам'ятаю шелест весільної сукні та дзвін кришталевих бокалів, але за плечима вже невеликий досвід.

Звичайно, не все ідеально, адже нам лише 3,5. Ми ще вчимось не падати на крутих шляхах життя та підбирати потрібні слова. Ми ще як малі діти, але ростемо і виховуємо одне одного. Я вже не злюсь на нього, коли він весь вихідний проведе з улюбленим авто, а він - стримано реагує на сукню за півзарплати. Ми пережили два переїзди і два ремонти (повірте, пережити ремонт і не розлучитися - задача не з простих). А головне, що майже 10 місяців тому у нашому домі оселилося маленьке сонечко.

Можливо, в нас вже не вирують італійські пристрасті, але наші стосунки, як хороше вино - з кожним роком лише кращі. І, як влучно сказала велика поетеса Ліна Костенко: «Я ніколи не звикну. Я не вмію до тебе звикати…Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня.»

Проект Love Story на Радіо Трек завершився. Переможців дізнаємося вже завтра.

У вівторок, 14 лютого, ми визначимо щасливчиків, які виграють романтичну вечерю у ресторані БарМаки.

У зв’язку з тим, що саме останніми днями активність учасників значно зросла, ми опублікуємо усі історії впродовж тижня. Але вам не варто непокоїтися

 

Усіх учасників ми включимо у розіграш.

 

До речі, усі учасники гарантовано отримають призи від Радіо Трек.

Нагадаємо, участь у проеті взяли: Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина Цвенюк, Яна Немчінова, Ірина Яцюк, солістка гурту «Platina» Вікторія Васалатій, Ніна Цоуфал​, голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька, Анастасія Нищенко, багатодітна сім`я Анни та Василя Котеля, Іван та Іванка, Алевтина Чичановська, Леся Лищук,  Олена Кузьмич. Історії Руслана та Людмили Величко, Дарії Кондрашової, Віктора Булиги, Оленки Палій та Людмили Барабаш ще з`являться на нашому сайті.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень