Перемога «Вереса». Як це було (40 ФОТО)

Гра зібрала рекордну кількість глядачів

Як ми повідомляли «Верес» переміг «Іллічівець» з рахунком 3:1 (0:0)

Гра проходила 8 жовтня 2016 року на стадіоні «Авангард» і зібрала більше 5,5 тисяч вболівальників.

Команда Народного Клубу «Верес» здобуває вольову перемогу над лідером, завдавши «Іллічівцю» першої поразки у сезоні. А рівненські вболівальники поставили новий рекорд відвідуваності на стадіоні «Авангард».

Як повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)Зустріч рівненського «Вереса» та маріупольського «Іллічівця» безумовно затьмарила собою усі інші матчі тринадцятого туру чемпіонату Першої ліги.

У Рівному сильнішого з’ясовували перша та друга команди турнірної таблиці.

Вже на третій хвилині гри суперники обмінялися фантастичними гольовими моментами.

Господарів у самовідданому стрибку виручив Богдан Когут. Рівняни одразу втекли в контратаку, яку розігнав Ростислав Волошинович. Транзитом через Антона Котляра м’яч потрапив до Руслана Степанюка. Найкращий бомбардир команди не зумів влучити у ворота.

У перерві Володимир Мазяр здійснив вимушену заміну. Антона Котляра, який зазнав пошкодження, на правому фланзі замінив Сергій Герасимець.

А другий тайм розпочався для рівнян із холодного душу. Гравець української молодіжки Дмитро Мишньов виграв позицію у центральних оборонців «Вереса». Перший удар гравця «Іллічівця» відбив Богдан Когут, втім впоратися із добиванням голкіпер не зумів – 0:1.

У складі рівнян, яким тепер потрібно було відігруватися, одразу пішли заміни. Євгена Непляха змінив нападник Дмитро Козьбан. А замість Ростислава Волошиновича вийшов Михайло Сергійчук.

І вже за дві хвилини рахунок став рівним. Василь Білий через усе поле віддав чудову розрізну передачу на Дмитра Козьбана. Той прострілив у район одинадцятиметрової позначки, звідки Руслан Степанюк розстріляв Євгена Гальчука – 1:1. Ще мить і вперед у рахунку вийшли рівняни. Подачу від кутового прапорця замкнув Сергій Борзенко – 2:1.

А ще за три хвилини Сергій Борзенко оформив дубль, знову вдало зігравши на другому поверсі.
 

Більше того, рівняни могли довести перемогу до розгромної, якби свій шанс реалізував Дмитро Козьбан. У підсумку команда Володимира Мазяра здобула вольову перемогу над лідером - 3:1.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень