Парк біля ПДМ виставлено на продаж (1,5 га)

Інвестора під нього шукає «ІнвестІнРівне»

Редакція «Радіо Трек» отримала прес-реліз від «Рівненської ради реформ», в якому повідомляється про плани покращення парку біля ПДМу за гроші міста, що їх дадуть громадським активістам через т.з. «громадський бюджет».

Усе це викликає у громадських активістів чимало натхнення. Вони пишуть:

У вівторок, 27 червня, за ініціативи об’єднання громадських організацій «Рада реформ Рівного» у Рівненському будинку вчених відбулась прес-конференція на тему: «Парк біля Палацу дітей та молоді (ПДМ): курс на відновлення!».

У заході взяли участь Секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, начальник міського управління культури Тарас Максименко, директор КП «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Рівного» Андрій Черепанов, Голова Ради Палацу дітей та молоді Ірина Куроченко, урбаністи-архітектори Дмитро Котляров та Сергій Ковальчук, а також автори громадських проектів з відновлення парку.

Учасники підкреслили важливість успішної реалізації громадських проектів у парку біля ПДМ, щоб продемонструвати переваги Громадського бюджету, представили дослідження за результатами опитування рівнян щодо парку біля ПДМ та розповіли про плани його відновлення.

Вочевидь громадським активістам та міським посадовцям буде цікаво дізнатися, що поки вони провадять обговорення та конференції, чимала ділянка парку біля ПДМу виставлена на торги.

Шукає інвестора під цей «об’єкт» рівненська агенція «ІнвестІнРівне»

Принаймні в каталозі пропозицій від цієї агенції ми знаходимо ось такий лот під номером № 212

Про що достеменно йдеться: продаж чи довгострокову оренду – на сайті агенції не сказано, але, найпевніше, «ІнвестІнРівне» діє згідно з вікопомним рішенням самої ж міської ради. Нагадаємо

Земельну ділянку площею 15000 м. кВ у парку біля ПДМу депутати міської ради дозволили продати з аукціону.

 

Причому зробили це вже понад сім років тому на засіданні від 21 травня 2009 року.

 

Номер рішення №2482

Вочевидь, логічно звернути увагу громадських активістів та керівників міської ради, що для нормального втілення «громадських проектів» біля ПДМу годилося б спочатку відмінити рішення №2482 від 2009 р.

Бо хоча шансів на те, що InvestinRivne знайде якогось інвестора досить мало, але навіщо зайвий раз ризикувати репутацією і міста, і всіх.

Довідково:

Агенція «ІнвестІнРівне» – це спеціалізована агенція із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів у Рівненській області. Вона була заснована спільно з Рівненською обласною державною адміністрацією, Виконавчим комітетом Рівненської міської ради та Рівненською торгово-промисловою палатою за фінансової підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Агенція офіційно розпочала свою діяльність в травні 2005 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень