Олег Осуховський: змінив футбол на політику і став депутатом ВРУ

Хто є хто на Рівненщині

Колись Осуховський заявляв, що його «спортивні заощадження» стали першим вкладом у його успішну політичну кар'єру.

Вікіпедія «каже», що Олег Іванович Осуховський – активний громадський та політичний діяч, народний депутат України VII та VIII скликань.

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився 18 червня 1978 року у с. Великосілки, Кам'янка-Бузький район, Львівська область.

У 2007 році закінчив економічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка

З 1998 до 2003 року був помічником-консультантом народного депутата України Олега Тягнибока на громадських засадах.

У 2000 - 2002 роках був гравцем ФК «Газовик» Скала Стрий.

Згодом,  з 2003  по 2006 роки був гравцем британських ФК «Кентіш-Таун» і «Барнет». Двічі, у 2004-му та 2005-му  роках вигравав чемпіонський титул з міні-футболу на Чемпіонатах Англії.

У 2007 - 2008 рр - Кам'янка-Бузька районний рада,  депутат V скликання.

З 2008 р. – голова ГО «Люстрація». З 2009 р. – голова ГО «Українська громада Києва»,  член громадської ради при Київській обласній державній адміністрації. У 2010 - 2012 роках – заступник голови з загальних питань Громадського комітету з моніторингу при Державному комітеті підприємництва України.

З 2010 р. – віце-президент  міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне»

2012 - 2014 рр. - Верховна Рада України - народний депутат VII скликання

З 27.11.2014 р. - Верховна Рада України - народний депутат VIII скликання.

РОБОТА У РАДІ

Після виборів 2014-го року, Осуховський, вже як нардеп від Рівного, потрапив відразу у кілька профільних комітетів Верховної Ради. Політик став головою підкомітету з питань правового забезпечення та контролю за діяльністю спеціальних органів у сфері запобігання і протидії корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

Серед законопроектів та змін до діючих законодавчих актів найактуальнішим для Осуховського, протягом останніх двох років, залишається питання розслідування злочинів Майдану та українізація.

Осуховський пропонував внесення змін до статті 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» (щодо оприлюднення висновку про підсумки тестувань особистих морально-психологічних якостей та загальних здібностей судді (кандидата на посаду судді)).

Також Осуховський пропонував внести окремі зміни до ЗУ «Про Національну поліцію», зокрема, у питанні ідентифікації поліцейських.

СТАТКИ

Свободівець Олег Осуховський задекларував за 2015 рік одну квартиру загальною площею 32 м2. Він полюбляє антикваріат.

У декларацію Осуховський вписав камінний годинник з підсвічниками, картину 18 століття й колекційну зброю початку 20 століття, однак вартість цих речей не вказав. Варто зауважити, що до цього розділу вписуються речі, вартість яких перевищує 100 мінімальних заробітних плат.

Автопарк Олега Осуховського складається з трьох автівок, дві з яких він пожертвував у зону АТО.

Готівкою свободівець зберігає 92 тисячі англійських фунтів стерлінгів та 187 тисяч гривень. У банку грошей Осуховського налічується трохи більше 16 тисяч гривень.

Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи Олега Осуховського, становила 80,5 тисячі гривень.

За відсутність у декларації заробітку його дружини, точніше відсутності офіційного шлюбу, Осуховського у ЗМІ називали «е-холостяком».

Вже незабаром зможемо ознайомитись із електронною декларацією Осуховського за 2016 рік. Як відомо, усі народні обранці повинні оприлюднити свої статки до 1 квітня 2017 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень