Народні засоби проти медицини. Що робити, аби грип вас «розлюбив»?

Поради медиків і не лише...

В наш час є безліч профілактичних препаратів. Щось нам радить лікар, щось рекомендують знайомі. Є й чимало народних методів, які допомагають вберегтися від недуги. Деякі з них вже перевірені роками, якісь дивують. От, скажімо, ви знали, що для профілактики грипу їдять грибну юшку? Цікаво, чи вірять в народні засоби знані в Рівному люди? І що вони роблять, аби вберегтися від хвороби?

Без медиків у цьому питанні – ніяк. Їх ми вирішили розпитати в першу чергу.

 

ВІКТОРІЯ ПОКОЄВЧУК - начальник міського управління охорони здоров'я.

Вікторія Михайлівна цілительством не займається – вона рекомендує щеплення. І наголошує, що робити його слід у жовтні-листопаді. Якщо ж не встигли, якщо не вбереглися, то пам’ятайте правило:

«Захворів – сиди вдома!!!»

І не забувайте про чай з лимоном, соки та лікаря.

 

А от керівник медичного центру «МДЦ Експерт» ОЛЕГ ЧЕПУРКА в народні методи профілактики грипу вірить.

На думку лікаря, все залежить від внутрішніх сил організму, які він поповнює з допомогою сала з цибулею (наша людина!) Ну, і часом скроплює це чарочкою горілки. Каже, якщо без фанатизму, то не завадить.

 

Командир крайової команди УНА-УНСО ЯРОСЛАВ ГРАНІТНИЙ знає інші методи.

Він особливо не бережеться. З однодумцями виїздить у ліс на базу. Там вчиться і вчить всіляких військових примудростей та не забиває собі мізки думками про хвороби. Бо грип вирує в містах, а не в лісах.

 

Природа та здоровий спосіб життя бережуть від хвороб й радіоведучого, вокаліста гурту «ВорсТ» та ведучого найбільших музичних фестивалів України рівненського львів’янина МЯЧА ДРЕДБОЛА.

- В першу чергу, як би це дивно не звучало, я завжди позитивно налаштований щодо будь-яких хвороб, особливо застудних. Я знаю, що не захворію. І так воно відбувається вже добрих 9-10 років (саме тоді я востаннє хворів на грип). А загалом, для нормального та сильного імунітету мені дуже допомагає те, що я абсолютно не вживаю алкоголю та не палю, тому мій організм базово має купу сили, аби протистояти вірусам, а не працювати, щоб вивести отруту з організму. А ще є неймовірні рецепти - імбірний чай з лимоном і зимове купання. Якщо не щодня, то хоча б кілька разів на тиждень. Тим паче, у Рівному для цього зроблено все для людей - на Басовому куті є пірс, сходи для комфортного пірнання та кабінка для перевдягання. Я підозрюю, що рівненські "моржі" взагалі можуть носа втерти будь-кому в плані організації свого захоплення, яке й дає здоров’я.

 

 

А директор Рівненського драмтеатру ВОЛОДИМИР ПЕТРІВ розповів нам, що найкращі ліки – це робота. Це й найкраща профілактика.

Володимир Юліанович пам’ятає випадок, коли в актора піднялася температура до 39 градусів. Однак, він все ж вийшов на сцену. А згодом з’ясувалося, що температура впала до нормальних показників. Ось вона – дивовижна сила театру! Пан Петрів переконаний, що жодні віруси не пристають, коли ти на сцені, коли робиш улюблену справу та повністю їй віддаєшся.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень