Морозиво «ЛІМО» прибрали із ТОВ ФК «ВЕРЕС» (ОФІЦІЙНО)

Замість морозива тепер – сам Копитко, якого захопила «народність», а Дедишин іде остаточно. На радість фанам.

Богдан Копитко – власник Львівського хладокомбінату (ТМ і морозиво «ЛІМО») – вирішив особисто представляти власні інтереси в ТОВ «ФК «ВЕРЕС» АКА «Народний клуб».

Про це стало відомо в середу ввечері з публікації на сайті команди

У тексті під інтригуючою назвою Відбулись загальні збори ТОВ «Футбольний клуб «Верес» підтверджено, що ми мали рацію, коли повідомляли у понеділок (із посиланням на власні джерела) про відставку Ігоря Дедишина з посади гендиректора клубу.

Як сказано в офіційному зведенні

На розгляд засновників ТОВ "Футбольний клуб "Верес" було подано заяву про відставку Ігоря Дедишина з посади генерального директора. Керівництво задовольнило заяву.

 

На час проведення аудиту товариства та до моменту передачі справ Дедишиним - виконуючим обов`язків генерального директора призначено Андрія Паньківа.

 

Окрім того, було внесено зміни в установчі документи ТОВ «Футбольний клуб «Верес». Так, замість юридичної особи ПАТ «Львівський холодокомбінат», співзасновником став його власник Богдан Копитко.

Що стоїть за цими рокіровками - сказати важко. Вочевидь, якісь розрахунки, страхи та мрії далеко не бідного Богдана Копитка (на фото).

Окремої уваги заслуговує виголошена Богданом Копитком промова на тему «народності». Наведемо її повністю:

 - Наша співпраця з Народним клубом "Верес" розпочалась на зорі його відродження. Тоді мало хто вірив в успіх, але мені подобалась та сміливість, рішучість і новизна, яку заявив "Верес". Спостерігаючи за успіхами, помилками і перемогами, я зрозумів, що те рішення дворічної давнини про підтримку Народного клубу було правильним. - заявив власник ПАТ "Львівський холодокомбінат" (торгова марка "Лімо") Богдан Копитко. - Нині я гордий, що є частиною цієї народності, пишаюсь своєю співучастю в успіхах "Вереса". Стверджую, що і надалі підтримуватиму і допомагатиму Народному клубу "Верес" йти своїм унікальним і переможним шляхом. Ми маємо спільну мету і спільну відповідальність за долю Народного клубу "Верес". Переконаний, що разом ми досягнемо поставлених задач і побачимо червоно-чорні кольори на єврокубкових футбольних аренах. А тим шляхом, який проклали рівнями в українському футболі скористаються й у інших регіонах України.

Те, що з «народністю» в ФК «ВЕРЕС» не все зрозуміло, засвідчила й наведена в офіційному зведенні репліка Президента ФК «ВЕРЕС» Олексія Хахльова.

- Ще на початку нашого шляху, я чесно зізнавався, що не знаю що таке народність. І казав, що ми разом маємо прокласти цей шлях. Ми з вами показали, що народність - це коли збігаються цілі громади, влади і бізнесу. Партнерство, співфінансування та співпраця дають результат. Цей результат - справжній Народний клуб "Верес", який зараз вже є частиною Прем`єр-ліги. А у майбутньому - це Єврокубки у Рівному, на новій футбольній арені.

Олексій Хахльов посутньо підтримав тезу, озвучену сайтом «Радіо Трек» ще десь місяць тому:

Якщо Український Футбол продовжить занепадати такими ж темпами, як дотепер, то наш ФК «ВЕРЕС» вже за рік цілком може опинитися серед призерів вищого дивізіону та у єврокубках.

Тож будумо шукати в усьому – позитив!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень