Із Рівного до Ryanair написали листа (АНГЛІЙСЬКОЮ)

Про «Міжнародний аеропорт Рівне»

Як відомо, Ryanair оголосив учора, що не планує розпочинати польоти до України через непорозуміння з головним летовищем України «Борисполем».

При цьому відомо, що взагалі-то лоукости ніде і ніколи не літають з центральних аеропортів столичних міст.

 

Типово лоукости базуються в… регіонах і активно задіюють саме регіональні летовища в тих чи інших країнах.

У зв’язку з цим ми вирішили від імені «Радіо Трек» звернутися безпосередньо до Ryanair із двома важливими, на нашу думку, запитаннями.

Сам лист – англійською – ми скерували до прес-служби Ryanair, а вам пропонуємо ознайомитися із його перекладом

Шановні Панове,

 

Прийміть найщиріші вітання від «Радіо Трек» - провідного інформаційного медіа із Рівного, Україна.

 

Ми забезпечуємо постійне висвітлення актуальних для широкої аудиторії (а це і Радіо, і Інтернет) тем, тож просимо зважати, що подальші запитання є вкрай важливими для величезної кількості мешканців нашої країни.

 

Учора Ryanair оголосив про відмову від планів розпочати польоти з/до України, оскільки головний аеропорт Києва не прийняв за належне умови, погоджені раніше між Ryanair та українським Міністерством інфраструктури.

 

У понеділковій заяві Ryanair також сказано

«Ми також шкодуємо, що Львівський аеропорт став жертвою рішення аеропорту Києва».

 

Оскільки для лоукостів по всьому світу нормальною практикою є залучати до співпраці саме регіональні летовища (а не головні аеропорти столичних міст), то чи не могли б ви роз’яснити для нашої аудиторії таке:

 

1. Чи зверталася компанія Ryanair до «Міжнародного аеропорту Рівне» із пропозиціями щодо обговорення можливої співпраці в Україні?

 

2. Якби «Міжнародний аеропорт Рівне» прийняв усі вимоги та умови, що їх висуває Raynair, то чи могло б це спонукати вашу компанію до перегляду поточної ситуації із можливістю, все-таки, приходу зі своїми послугами до України?

 

Прийміть, будь ласка, до уваги, що транспортне сполучення з Рівним та «Міжнародним аеропортом Рівне» є дуже зручним і забезпечується усіма головними авто- та залізничними шляхами, що ведуть з Центральної та Східної України до Європи.

До того ж, усі органи влади м. Рівного та Рівненської області були б дуже раді налагодженню співпраці з Ryanair, прекрасно розуміючи, що мешканці всіх прилеглих територій та областей, як і всі інші громадяни України, були б просто щасливі скористатися у Рівному послугами Ryanair – європейської авіакомпанії № 1.

Будемо дуже вдячні за Вашу відповідь на ці запитання, які становлять значний громадський інтерес.

 

З повагою,

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень