Киянин Олег Прилуцький про своє феноменальне відео

Про популярне відео "Україна мій Дім/Ukraine my Home” із неймовірними панорамами, зняте за допомогою квадракоптера

Олег Прилуцький

Київський юрист Олег Прилуцький пояснив, за які кошти зняв своє феноменальне відео про Україну.

Нагадаємо, дивовижне відео "Україна мій Дім/Ukraine my Home” із неймовірними панорамами України з’явилося вчора на каналі YouTube і за один день набрало десятки тисяч переглядів.

Це справжній хіт. Дехто вважає, що перед нами найкраще промо-відео України за всю історію Незалежності.

Автор цього відео – Олег Прилуцький – 36-річний мешканець Києва. Він займається власним бізнесом і говорить, що знімати подібні ролики – це його хобі. Своїм вмінням він завдячує своєму вчителю та професіоналу з монтажу Миколі Моженку.

Зазначимо, що всі кадри є досі – небаченими і унікальними. Автор пояснив нам, що знімав їх за допомогою ось цього квадракоптера більше ніж півроку (з весни і до початку осені):

Олег Прилуцький наголошує, що оцінити загальну вартість проекту дуже важко, бо він знімав його «паралельно»:

«Це було під час відряджень, подорожей Україною з друзями, поїздок до батьків».

Сам квадракоптер обійшовся автору в 4000 доларів.

За фахом Олег юрист і працює у банківській та ІТ-сферах. «Зараз більше в Ай-Ті», – додає чоловік. І відео він знімає за власні кошти.

На запитання – як він доріс до такої майстерності зйомок – Олег відповів так:

«Взагалі, це не так складно, як здається. Щоб освоїти управління квадракоптером і, відповідно, зйомки, на це у мене пішло десь два роки, напевно. Ну, а все інше – це вже питання часу та навичок, які вдосконалюються у процесі».

До речі, рік тому Олег Прилуцький вже знімав відео про Київ, яке набрало майже півмільйона переглядів.

Чоловік розповідає, що основна мета у створенні подібних відео –  це прагнення показати іноземцям «іншу», прекрасну Україну, про яку за кордоном практично ніхто не знає:

«Коли робив про Київ – це просто була мета показати не українцям, а показати оглядово, як це виглядає. Тому що багато хто знає, що таке Київ, але знають тільки 2-3 вулиці, які бачили. А як це виглядає зверху, то ніхто не знає.

 

Те саме тут (про фільм "Україна мій Дім/Ukraine my Home”, – ред.). Це більше іноземцям показати, щоб вони уявляли не тільки з новин, що у нас тут все погано, трагічно, війна і ще щось. А насправді все добре, все гаразд і буде ще краще.

 

Іноземці часто дуже дивуються, що вони бачать зовсім з іншого боку країну: тільки в новинах і негативних новинах», – наголошує Прилуцький.

Додамо, що на цьому у планах Олега ще багато проектів. Зокрема, з наступного року Олег хоче зафільмувати південь України, а також засніжені Карпати.

 

Чекаємо на нові шедеври талановитого українця. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень