Комунальники виграють від субсидій

В міському управлінні соцзахисту прокоментували Урядові зміни

Як пояснила нам заступник начальника управління Ніна Боліщук, зміни у розрахунку субсидій жодним чином не вплинуть на споживачів комунальних послуг.

Нагадаємо, як ми вже повідомляли раніше, згідно із змінами, внесеними урядом до нормативів споживання ЖКП, вводиться додатковий коефіцієнт для розрахунку субсидій, який залежатиме від поверховості будинку.

Проте, для споживачів обов’язковий мінімум оплати «комуналки» залишиться незмінним, а от відшкодування компаніям-надавачам послуг, швидче за все, зростуть, - пояснює заступник начальника міського управління соцзахисту Ніна Боліщук:

 

- На людей це абсолютно не вплине, в них до оплати залишиться обов’язкова частка, яка й була. А вплине на розмір субсидії, а субсидії ми перераховуємо організаціям-надавачам послуг. То просто розмір субсидій - те, що ми відшкодовуємо людям на рахунки - має змінитися.

Нагадаємо, зміни стосуватимуться мешканців багатоповерхівок, у яких індивідуальне опалення, або тих, що мають лічильники на тепло.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень