Кіно із пісяючим Іваном покажуть у Рівному сьогодні (6 ФОТО)

Сеанс в кінопалаці «Україна» на 20.00.

За будь-якого ставлення до кінофестивалю «Місто мрії», який стартував у Рівному, це все ж таки реально «міжнародний кінофестиваль».

Ентузіасти вкладають сили, влада і спонсори дають гроші, гості п’ють «коньяк, шампану і каберне», журі переглядає роботи, творчі люди між собою спілкуються і встановлюють контакти. 

Залишилося забезпечити прихід людей до кінопалацу «Україна» на перегляд самих тих фільмів, надісланих з усіх кінців світу.

Не факт, що ми там побачимо шедеври, хоча це не виключено. Важливіше, що, споглядаючи чужі роботи, у когось з рівнян, можливо, виникне задум чогось власного – фільмічного.

Докладно прочитати програму кінофестивалю можна тут

Однак, там не сказано про один фільм, який тепер уже точно покажуть сьгодні.

 

Фільм знятий у Рівному.

Коли режисер та продюсер Олександр Бочко повідомив у середині липня, що шукає акторів для короткометражки, яку знімуть у Рівному у середині серпня, важко було не запідозрити, що свій фільм «Про Івана» Бочко планує зняти, змонтувати і завершити саме під фестиваль «Місто Мрії»

Учорашнє повідомлення Тараса Максименка – одного з натхненників цього кінопроекту – засвідчує, що такі підозри, були виправданими.

«Про Івана» фільм, який за поголосом, має вразити всіх і своєю відвертістю, і, можливо, брутальністю, і, можливо, красою, таки дійсно покажуть на фестивалі «Місто Мрії».

Це станеться сьогодні, у п’ятницю, в кінотеатрі «Україна», о 20.00.

Ось як повідомляє про це сам Максименко

Увага усім!!!

 

В рамках показу першого блоку "Короткометражного міжнародного ігрового кіно" кінофестивалю "Місто мрії" 26 серпня, о 20:00, в цю п'ятницю, у кінопалаці "Україна" відбудеться показ нової рівненської соціально-сатиричної короткометражки "Про Івана", режисера Олександра Бочка.

 

Запрошуємо усіх рівнян, журналістів, акторів, творчу групу та усіх, хто допомагав у зйомках – пр.ийти на перегляд та зустрітися з авторами та акторами після показу о 21:30 в приміщенні кафе "Панорама", що у кінопалаці "Україна".

 

Запрошуємо рівнян до перегляду та обговорення!!!

Треба розуміти, що о 20.00, у п’ятницю, в кінопалаці «Україна» покажуть не лише фільм «Про Івана». Усі, хто прийде, зможе переглянути одразу кілька стрічок «Короткометражного міжнародного ігрового кіно».

А вже потім їх обговорити. У кафе «Панорама».

 

«Про Івана» – у першу чергу

До речі, ось перелік фільмів, що їх покажуть в компані із нашим «Про Івана»

Вартість перегляду усіх зазначених фільмів, як сказано в програмі фестивалю, складе – 20 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень