Капіталізм вимагає «масових смертей». Каже: «Карантин не зупинить поширення коронавірусу» (6 ФОТО)

Все заради ВВП (АК)

Спочатку Трамп, а потім і Макрон оголосили сьогодні, що карантин необхідно припиняти, бо падає ВВП, і взагалі…

Макрон при цьому заявив, що вакцина від коронавірусу навряд чи з’явиться до кінця 2021 року, а залишатися без роботи до того часу – недоцільно.

Далі подаємо обґрунтування їхнього бачення за публікацією Politico у викладі «Букв».

Дослідження Імперського коледжу Лондона показало, що навіть найрадикальніші заходи по соціальному дистанціюванню можуть забезпечити лише тимчасовий перепочинок від вірусу.

Німецький вірусолог Крістіан Дростен зазначив, що як тільки уряди скасують заходи карантину в своїх країнах, почнеться друга хвиля епідемії.

Економічне зростання в усьому світі сповільниться до 2,4% через пандемію. При цьому, раніше прогнозувалося зростання на 2,9%. Якщо пандемія буде і далі продовжуватися, то зростання знизиться до 1,5%.

Дослідження мюнхенського Інституту показало, що економічні втрати в Німеччині можуть варіюватися від 7,2% ВВП за двомісячний період до 20,6% при найгіршому сценарії тримісячного простою.

Про довгострокову стратегію й економічні плани щодо протистояння коронавірусній інфекції не заявили ні в одній країні Європи.

Коли тест-системи для діагностики коронавірусної інфекції стануть максимально доступними, уряд почне робити їх всьому населенню.


Найімовірніше, тести покажуть, що більшість громадян інфіковані вірусом, але безсимптомно. Це призведе до того, що карантинні заходи соціального дистанціювання буде скасовано.

У Німеччині розраховують, що такі тести в різних країнах світу можуть бути доступні вже в найближчі тижні.

Дослідження Імперського коледжу Лондона (Imperial College London) показало, що карантинні заходи соціального дистанціювання слід вживати протягом двох років, щоб розтягнути в часі спалах епідемії.
 

Обмеження будуть послаблюватися кожні два – три місяці, поки не будуть скасовані повністю.

Директор Інституту Жака Делора в Парижі (Франція) Себастьян Майяр заявив, що, найімовірніше, країні доведеться повернутися до нормального функціонування, щоб надолужити економічний розвиток, а потім, в цьому ж році, знову ввести карантинні заходи, поки не буде розроблено вакцину.

Всі дослідники згідні в тому, що будь-які періоди «перепочинку» будуть короткими.

«Це ставить уряди перед однією і тією ж дилемою: їм потрібно буде готувати своє населення або до року ізоляції, або до масових смертей в найближчі місяці. Ні те, ні інше не сподобається людям», – сказано в матеріалі.


«Ця пандемія буде до і після. Сподіваюся, людська ціна буде невелика. Економічна ціна буде високою», – заявив французький економіст Тьєррі Бретон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень