Хомко не родич Ганібєса, а Торгун квартири не дарував. Це було 1-ше квітня

Офіційний дисклеймер

01 квітня наш сайт надрукував матеріал «Розробники бренду Рівного – родичі Хомка та Огня. Торгун дасть їм квартиру»

Матеріал було подано у вигляді фоторепортажу із розлогим цитуванням учасників вечірки у скай-барі «Манхеттен», яку 31-го березня, начебто, організувала «еліта Рівного», у зв’язку з затвердженням (того ж таки дня) міською радою – офіційного бренду нашого міста.

Текст містив багато прямої мови, нібито, виступаючих.

Зокрема, з вітальною промовою, до переможців начебто звернувся міський голова Рівного, зізнавшись, що «автор бренду йому майже родич»; з історичними екскурсами в українську топоніміку та символіку і родослівні, начебто, вдавалися – директор краєзнавчого музею та начальник управління культури міста.

На довершення ж, Юрій Торгун, буцімто, оголосив про рішення подарувати розробникам бренду Рівного – квартиру у будинку, який «рано чи пізно зведуть на вул. Толстого, в акурат за нашим краєзнавчим музеєм».

Текст, дійсно, було написано достовірно, а більше десятка фотографій начебто підтверджували чи не кожне слово виступаючих, однак, ми маємо визнати, що все описане було виключно – грою фантазії та вигадкою – з нагоди 01-го квітня.

ЯК ПРИКЛАД: Це фото з нашої першоквітневої статті. У підписі під фото - усе правда, крім - одного: воно зроблене не в "Манхеттені", а на сходах "Обнови", де проходять засідання міської ради Рівного

Таким чином, Радіо Трек офіційно повідомляє, що

згаданий матеріал був – першоквітневим жартом. Усі описані в матеріалі події (хоча й виглядали реальними), насправді, - не відбувалися.

 

Усі наведені промови, хоча й відтворюють мовностильові особливості певних осіб, ніколи – не виголошувалися.

Матеріал був датований 01 квітня, містив тег «1-е квітня» і завершувався реченням

Рівне зустрічало перше квітня у всеозброєнні: з гарним настроєм і з новим гарним Брендом

Попри це, в усіх, хто нам повірив і аж надто перейнявся описаним, ми щиро просимо вибачення.

Окрему увагу на сказане просимо звернути сайт «Вкулуарах», який повірив у нашу розповідь на стільки, що навіть учора, 04 квітня, розмістив у себе повідомлення під заголовком «Як рівненський бомонд «замочив» міський логотип (ФОТО).

Посилаючись на нас «Вкулуарах» пише:

Після затвердження альтернативного логотипу міста Рівне вершки місцевих активістів та чиновників відсвяткували цю подію у розважальному закладі. Спочатку народ зібрався у скай-барі «Манхеттен», потім частина перебралася до «Трьох слонів» та «Блюзу», повідомляє radiotrek.

Для журналістів «Вкулуарах» та всіх, кого наш першоквітневий матеріал ввів в оману, ще раз повідомляємо:

ніхто ніяких спеціальних офіційних заходів з нагоди затвердження бренду Рівного ніде не проводив; Олексій Огонь та Анастасія Хмара не є родичами, а козак, зображений на портреті не є їхнім спільним пращуром – козацьким князем Віктором Баторієм.

Насправді, це стилізований портрет рівнянина – Віктора Шкуратюка

Але, до речі, якщо Ви не читали наш оригінальний матеріал, який стількох людей ввів в оману, то, можливо, вам таки варто ознайомитися з цим прикладом першоквітневої містифікації, аби зрозуміти – в що саме повірили люди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень