Грошей не буде? Спец-представник США радить Україні – розраховувати на себе (ФОТО)

«Ми з вами у великій халепі» (с)

Пенні Пріцкер -- ліворуч

Президент США Джо Байден підписав законопроєкт про короткострокове державне фінансування для уникнення припинення роботи уряду, що не містить фінансової підтримки ні України, ні Ізраїлю.

Законопроєкт продовжує фінансування пріоритетних галузей до 19 січня. Таким чином Байден переніс боротьбу в Конгресі за федеральний бюджет на наступний рік.

Як пише з цього приводу Дарія Каленюк

- Тепер вже очевидно, що допомога для України буде проголосована в США не раніше ніж 17 січня 2024 року. Це якщо взагалі вона буде проголосована.

Новий Спікер Палати Представників Джонсон прив'язав підтримку для України і Ізраілю до фінансування стіни на кордоні з Мексикою та зменшення фінансування податкової адміністрації США.

Для Байдена голосування такого пакету є політичним суїцидом, адже лише погіршує його шанси переобратися на ще один строк.

Ми з вами у великій халепі.

Без прямої підтримки з США наша економіка розсиплеться, як картковий будинок вже дуже швидко.

Без військового фінансування з США, наші захисники на фронті не матимуть зброї аби воювати. Поставки обладнання за останні два місяці суттєво зменшилися і без цього саплемента будуть танути на очах.

Який план дій у влади рятувати ситуацію?
Чи в курсі критичної ситуації Президент?

Пенні Пріцкер -- спец-представниця Президенства США є дуже впливовою персоною

Арестович так прокоментував ці слова засновниці – прямо пов’язаного з посольство США – центру боротьби з корупцією (ЦПК):

- Специальный представитель Президента США по вопросам украинского восстановления Пенни Прицкер во время недавнего визита в Киев призвала думать, как Украине экономически устоять без помощи Соединенных Штатов.

 

Настолько решаема эта задача, как вы считаете?..

 

До некоторой степени мы можем надеется на увеличение поддержки со стороны ЕС, но эта поддержка - преимущественно финансовая, технологические мощности ЕС не в состоянии обеспечить необходимый для Сил Обороны поток вооружений.

 

Сегодня же президент Зеленский заявляет про «…угрозу Третьего Майдана», который якобы провоцирует Кремль.

 

Это означает, что любая попытка критики власти отныне будут квалифицироваться как (конечно же!) «…работа на Россию».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень