Хрещений батько «Вереса» залишив команду (16 ФОТО)

Чим займеться - допоки точно не знає (чи не каже)

Євген Донцов - генеральний директор футбольного клубу "ВЕРЕС", оголосив про те, що залишає свою посаду і планує далі

займатися бізнесом

Нагадаємо, кільканадцять днів тому громадськості раптом стало відомо, що у І-ій лізі чемпіонату України наше місто представлятиме не "Верес" - громадська спілка, що має трохи більше 3500 членів, а "ВЕРЕС"  - Товариство з обмеженою відповідальністю, в якому контрольним пакетом володіє "Львівський холодокомбінат".
[media=64494]
Сама трансформація ФК "ВЕРЕС" із громадського проекту в проект комерційний виглядає достатньо логічним кроком на тлі тих величезних витрат, що їх потребує команда, яка грає у І-ій лізі.

Якщо "Львівський холодокомбінат" реально готовий викласти за рік 15 мільйонів грн. на утримання "Вереса" у першому дивізіоні, то рішення клубу "віддатися" партнерові можна навіть і зрозуміти.

Хоча, безперечно, завіса таємничості довкола цієї оборудки, про яку громадськість та члени клубу не знали ні сном, ні духом, виказує й її очевидний ґандж: фактичну відмову від ідеї "Вереса" як "української "Барселони", себто клубу, який би нікому не належав і утримувався виключно за внески своїх членів.

Нагадаємо, що саме Євген Донцов ще у часи Януковича почав оббивати різні владні кабінети області з ідеєю "народного клубу". Фактично він був справжнів лоббістом цієї ідеї та її "Хрещеним батьком" у Рівному.



Однак, зреалізувати цю ідею - з подачі Донцова - вдалося, на певному етапі, саме Олексію Хахльову, який, при цьому, Донцова не забув, а довірив йому посаду Генерального Диретора "Вереса" як класичного "members' club".

Себто клубу, який належить виключно його членам.


Однак, від 15 квітня 2016 р. правила гри змінилися і "Верес" тепер, фактично, належить "Львівському холодокомбінату", який вірогідно хотів би бачити на посаді Директора чи Генерального Директора когосьіншого. Не Донцова.

Донцов свою справу зробив. Донцов може йти.


Nothing personal: just - business / Нічого особистого, лише - бізнес

Сам Євген Донцов щиро подякував усім, з ким мав справу упродовж року і запевнив, що

Залишаючи посаду гендиректора НК «Верес», залишаюсь в сім'ї Вереса.

При цьому, Євген каже, що планує займатися бізнесом.



Подякуємо йому за все. І побажаємо - успіхів!

На завершення ще кілька цитат від батьків мафії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень