ФІЛЬМИ, ЯКІ ВАРТО ПОДИВИТИСЯ: Солодка помста від ведучої з солодким голосом

 

Карантин чи ні, але на пошук нормального фільму завжди потрібно чимало часу. Радіо Трек пропонує вам фільми, які перевірені на "власній шкірі". Тепер щотижня ми викладаємо по дві стрічки від когось із нас.

 

Ольга Багній - ведуча

 

Джанго вільний (США, 2012)

 

Один з кращих фільмів Квентіна Тарантіно. Режисер обожнює вестерни, зокрема спагеті-вестерни – італійські, з калюжами крові і пафосними наїздами камери на обличчя героя. Трохи про сюжет (премія «Оскар» за кращий оригінальний сценарій). Стоматолог з Німеччини на Півдні Північної Америки, який працює мисливцем за головами, рятує чорношкірого раба з полону работорговців. Врятованого раба звати Джанго. Згодом стоматолог Кінг Шульц дізнається, що у Джанго є кохана, яка гарує на Келвіна Кенді – жорстокого землевласника.

Його грає Леонардо Ді Капріо. Коли Шульц дізнається, що кохану Джанго звати Брунгільда – це нагадує йому давньонімецький епос про Зігфріда. Шульц одразу ж запалюється бажанням допомогти колишньому рабу врятувати його другу половинку. 

У фільмі чудова картинка та шикарні «тарантінівські» діалоги. Не обійшлося без кривавих сцен, де кров ллється, як вода з брандспойта. Цікаво дивитися, як Джанго з переляканого раба перетворюється на кращого стрільця у Північній Америці.  Якщо ви ще не знайомі з Тарантіно - почніть з цього фільму.

 

Джентльмени (Велика Британія, США, 2020)

 

Новий фільм ще одного культового режисера. Неймовірно стильний, з хорошою музикою та яскравими діалогами. Добре, що у 2020-му є хоча б щось хороше.

Гай Річі вирішив повернутися до стилістики «Карти, гроші та два стволи, що димлять» і «Великий куш». Ці ранні картини він зняв за маленький бюджет, але завдяки колоритним персонажам і сюжету фільми завоювали народну любов. «Джентльмени» виглядають, як відшліфовані, стильно одягнуті, напудрені та ніжно поціловані у чоло попередні два фільми.

Британський наркобарон Майкл Пірсон хоче продати за дорого величезні плантації марихуани та бізнес-контакти. Виникає купа проблем, персонажів, смішних і напружених ситуацій. Усе Майклу та його помічникам доводиться розгрібати. 

 

ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень