Екс-рівнянин Шабунін живе на $2000/міс., будує хату під Києвом і каже, що Луценко «включає дурника» (ФОТО/ВІДЕО)

Луценко – той, що Юрій: Генпрокурор і також екс-рівнянин

Гучні корупційні скандали довкола низки українських «антикорупціонерів» змусили журналістів та громадськість зацікавитися – що ж це за такі шалені ґранти отримують «чесні журналісти», що можуть на ті ґранти «антикорупційні» роками собі шикарно жити, тусувати по швейцарських курортах та дорогих ресторанах, а потім легко діставати з кишені та платити 300-500-800 тисяч доларів готівкою за елітне житло у центрі Києва?

Для прикладу, на форумі «Української правди» гілка #Квартира Лещенко: скандал набрала вже 350 сторінок. Це своєрідний рекорд.

Тим часом, Журналісти дізналися, чим володіють найближчі соратники Лещенка. Матеріал під таким заголовком публікує видання «Главком».

Серед інших соратників Лещенка видання згадує екс-рівнянина Віталія Шабуніна, який нині живе у Києві і керує громадською організацією «Центр протидії корупції». Організація неприбуткова. У ній зібралися звичайні щирі «громадські активісти».

Просто уявіть, що з Шабуніним до Києва поїхали ще й інші наші місцеві активісти. Такі як Юрій Дюг, Зураб Кантарія, Святослав Клічук, Олександр Лащук, Володимир Торбіч etc.

Поїхали і з метою протидії корупції у Києві почали там отримувати гранти, створивши для цього якусь «неприбуткову» громадську організацію під умовною назвою «центр».

Щось саме таке Шабунін й створив у Києві, щоправда, з іншими людьми - без побратимів із Рівного. Тепер Віталій очолює у Києві антикорупційний громадський «центр» і планує збудувати під Києвом хату.

Про нього в статті «Главкому» написано так:

Ще один антикорупціонер Віталій Шабунін нещодавно у Facebook повідомляв, що продає квартиру.

 

Його дружині Олені належить шість соток землі у Бориспільському районі у садовому товаристві «Злагода».

 

Як пояснив «Вістям» Шабунін, квартиру йому вдалося продати місяць тому.

 

«Це була невелика двокімнатна квартира на Борщагівці, її продали за 34 тис. дол. Гроші порібні на покриття розстрочки з будівництва.

 

Ми з дружиною почали будівництво на її ділянці. Це буде одноповерховий будинок з газобетону на 120 «квадратів».

 

Мій дохід за місяць становить 2 тис. дол., цими грошима я й буду платити за розстрочку. А гроші з продажу квартири покрили перший внесок», - розповів він.

Трохи незрозуміло, який «перший внесок» та «розстрочка», якщо людина просто «будує собі хату».

Також дивно, що він озвучив свої доходи у доларах (навіщось). 

Зазначимо, що самі ми відповідного допису на сторінці Віталія не знайшли, але очевидно, що «Главком» не став би вигадувати. Тим паче, що, окрім нещадної протидії корупції у своєму «центрі», Шабунін відомий і своєю постійною присутністю в медіапросторі.

 

Наприклад, днями в інтерв’ю телеканалу «112» Віталій сказав, що інший борець із корупцією – Генеральний прокурор України Юрій Луценко

є «тріплом» і «вдає із себе дурника»

До речі, цими ж днями Юрій Луценко дав розлоге інтерв’ю виданню «Лівий берег», де серед іншого зазначив

Я дивлюся статистичні дані. Серед дорослого населення показник моєї впізнаваності – 98%. Розумієте? Якщо я не зроблю те, для чого мене сюди відправили, не зможу ходити вулицями, а я хочу ходити цими вулицями і дивитись людям в очі. Безумовно, я роблю помилки. Безумовно, не можу посадити всіх тих, кого вимагають люди, за 4 місяці.

 

Якщо бути об’єктивним: хто може дорікнути мені, що прокуратура не змінилася, що ми не наступаємо? Ви дійсно вважаєте, що Президент неправий? Ви дійсно вважаєте, що колись іще були часи, коли стількох високопосадовців – недоторканних – затримували?

Можемо тішитися успіхами рівнян, які ведуть звитяжну та многоплідну боротьбу із корупцією у Києві, прославляючи наше Рівне на всю Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень