VIP майстер-клас для мажорів із Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Як бикувати з поліцією

Рівненщина багата героями. Черговий виходець з нашого краю прославився цими днями у Києві, в результаті, вочевидь, непомірного святкування, «возліянія та чревоугодія».

Знайомтеся:

Олександр Федорович Моцик (нар. 3 травня 1955, Городець, Рівненська область, Українська РСР, СРСР) — український дипломат. Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполучених Штатах Америки (2010–2015). Повноважний представник України в Міжнародному суді ООН (із 2004 р.)

Моцик -- справа

З листопада 2010[7] року по квітень 2015 — Надзвичайний і Повноважний Посол України в Антигуа і Барбуда за сумісництвом.

 

З липня 2011 року по квітень 2015 — постійний спостерігач України при Організації Американських Держав.

 

З вересня 2011[8] року по квітень 2015 — Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Тринідад і Тобаго за сумісництвом.

У ніч на 25 серпня 2018 року в Києві виходець із Рівненщини був затриманий поліцією за керування автомобілем у нетверезому стані.

«Обозреватель» у публікації «Екс-посол України в США п'яним роз'їжджав по Києву» пише:

У Києві в ніч на 25 серпня на площі Шевченка співробітники патрульної поліції зупинили Ford Kuga, за кермом якого перебував колишній посол України в США Олександр Моцик.

Як передає «Інфрматор», причиною зупинки стало порушення дипломатом правил дорожнього руху. Його авто їхало по колу на площі Шевченка проти руху.

За словами поліцейських, Моцик мав очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Однак на камеру він заперечував, що вживав алкоголь, а також відмовився пройти тест на драгер або поїхати на медичний огляд.

При цьому, виходець із Рівненщини та знавець законодавства ООН поводив себе припохабно, але самовпевнено, поліція, не тільки дозволяла Моцику бикувати, але ще й викликала для нього таксі.

Радимо переглянути відео:

Як зазначає «Обозреватель», патрульні склали на водія адміністративний матеріал за статтею 130 адміністративного кодексу України (Керування транспортними засобами особами, які знаходяться в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Після оформлення постанови Моцику викликали таксі, а його автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Крім того, як повідомляє «Інфрматор»:

На водительском коврике машины и рубашке Александра были следы не до конца переваренной пищи.

Нагадаємо, що за вчинення дій, зазначених частиною 1 статті 130 КУпАП,

передбачена відповідальність у вигляді штрафу розміром шістьсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  10 200,00 грн та позбавлення права керування транспортним засобом строком на один рік. 

Чи може загрожувати таке покарання Олександру Моцику скаже суд, однак, у те, що його позбавлять водійських прав на один рік повірити досить важко.

Найпевніше, нашого героя виправдають, а дурними зроблять самих — поліцейських

Нещодавно мешканці Рівного та громадськість України неабияк обурювалися поведінкою такого собі Андрія Бузинарського, який з поліцейськими поводився значно стриманіше, ніж пан Повноважний Посол.

Можливо варто скерувати мажора Бузинарського – послом до ООН?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень