Диявольські штучки у Рівному (ФОТО)

Дещо про штрафи, ПДР і не тільки

«Диявол у Деталях»

 

Блог Ксенії Юрченко

Ще коли була простим диктором (:-) на радіо, любила спостерігати за різними відомими людьми – поза ефіром.

Це під час інтерв’ю вони були причесаними, стриманими, або не стриманими, як підказував їм їх роками вивірений імідж. Але в тому, як вони просились в туалет, як сьорбали каву, дбайливо принесену секретарем, як дякували чи демонстрували зверхність, можна було зробити безліч висновків. 

Підбір фото та ілюстрацій -- Радіо Трек

Одні – в реальному житті були геть не такими, якими хотіли здаватись. Інші – поза ефіром – навпаки були кращими, ніж думалось. Типово, чим видатніші, тим і простіші, і – людяніші. Це правда.

Наче дрібниці, та врізаються в пам’ять.  

Підпис; "Я тут щодо деталей"

Пригадую, як летіла секретар за медом в найближчу крамницю, бо Ющенко без нього відмовлявся пити чай і як мазав руки кремом після кожного миття (тим кремом ми ще довго користувались).  

Як Меладзе проводив нас особисто на концерт, а Кузьма знаходив для кожного добре слово; як на запитання про секс Гребенщіков відповів, що ніколи в житті ним не займався: «Я займаюсь лише любовю»…

Тепер, спостерігаючи за тим, як люди платять штрафи, теж врізаються в пам'ять різні… деталі.

Здавалось би, проїхав на червоне світло, став під знак, не пропустив пішохода – будь людиною, заплати штраф. Ні. Ми винесемо мозок правоохоронцю, щоб довго пам’ятав, кого штрафує!  

Якби патрульних звільняли кожного разу, коли їм погрожують, в нас би напевно вже не лишилось жодного поліцейського. Кожен другий погрожувальник має телефон Князєва на гарячій кнопці, кожен третій – ходить з Мерчуком в баню по суботах.

І це все люди, які дуже хочуть жити, як в Європі, постять фото мера Лондона в метро, і загалом говорять правильні речі. Допоки їх не зупиняють – на порушенні. Тоді – тримайтесь.

Диявол, що заховався у деталях

Дуже небідні люди влаштовують за 225 грн цілком обґрунтованого штрафу таку комедію з елементами фарсу, що найпримхливіші зірки – відпочивають.

Ображені ПДРом строчать потім коментарі в соцмережах, від яких хочеться помити руки і очі.

Часом кажу патрульним, почитавши зведення:

«Ого-го кого ви сьогодні оштрафували! Це ж депутат / суддя / мер / зам міністра / генерал!» А вони мені, – «Та я про нього ніколи не чув. А хто це?»

Підпис англійською: "Невідпорний доказ того, що добра жінка може принести у ваше життя -- стабільнісь та рівновагу"

Є плюси в їхній молодості. Сама ж завжди радію, коли дізнаюся про тих порушників ПДР, які ведуть себе достойно: дякують патрульним за те, що вони чесно виконують свою роботу  і з гідністю визнають своє порушення.

Ну, помилився, з ким не буває.

Оригінальна фраза Нмецьких цеховиків звучала: "Бог -- у деталях"

Але від фрази «як ви могли оштрафувати таку поважну людину» мене вже добряче курвить. Типове українське жлобство за 3 копійки.

 Здавалось би, дрібниці, але  промовисті, і як багато кажуть нам про людину.

"Диявол у деталях, але також і Спасіння"

На рівненському кінофестивалі «Місто Мрії» почула днями фразу, яка запала в душу:

«Життя цікавіше, ніж кіно».

І справді цікавіше! Особливо воно цікаве – в деталях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень