Деякі крапки над «і» у слові «Диктор»

Міський голова повинен вибачитися перед ведучою «Радіо Трек»


3-го грудня, на сесії міськради, під час обрання членів виконкому Володимир Хомко – міський голова Рівного – дозволив собі некоректний випад у бік працівника «Радіо Трек» Оксани Юрченко.

Він назвав її «диктором радіо».

Формально, у цих двох словах - «диктор радіо» - немає нічого образливого. Існує такий вид діяльності, така професія – диктор радіо, яка потребує і відповідних даних, і таланту, і вмінь.

Ми переконані, що 90% реальних «дикторів радіо» могли б бути дуже непоганими членами міськвиконкому (дорадчого органу часів СРСР, функції якого за наших реалій є – малозрозумілими).

Так само «диктори радіо» можуть бути прекрасними народними обранцями, нічим не гіршими за більшість тих, кого ми бачили депутатами раніше та бачимо – нині. І міськими головами, чесно кажучи, деякі «диктори  радіо» могли б бути теж – непоганими.

Називаючи нашу радіоведучу, при чому не вперше, «диктором радіо», Володимир Хомко, не лише перекрутив фах  Юрченко, але й, імпліцитно, образив її та усіх працівників сфери Радіо.

Сфери, яка дала світу багатьох відомих людей, таких як: Орсон Веллс, Юрій Левітан, Говард Стерн та… Ксенія Юрченко.

Тому ми офіційно вимагаємо і чекаємо від міського голови вибачень.

Перед Оксаною Юрченко особисто. Та перед Радіо – усіма працівниками радіо – взагалі.

Редакція «Радіо Трек»

P.S.
Ми взагалі рекомендуємо усім пам’ятати про учителя історії Мао Цзедуна, актора Рональда Рейгана та рок-музиканта Йона Ґнарра, який нещодавно вивів із кризи Рейк’явік, ставши міським головою Ісландської столиці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень