Чи святкуватимуть рівняни Різдво зі сміттям?

Підприємство «Санком» не прибрало сміття з контейнерів. Не встигають чи лінуються?

Запитання постало після того, як рівняни поскаржились на купи сміття ще навіть до початку святкування Нового року. Зокрема, ввечері 31 грудня жителі вулиць Київської, Буковинської, Кавказької виявили переповнені відходами контейнери.

Їх обслуговує рівненське підприємство «Санком». Для порівняння жителі міста сфотографували контейнери КТП – 1728. Ті виявились прибраними.

Чому працівникам «Санкому» не вдалося впоратись із роботою, розповів логіст підприємства Юрій Заяц.

Безпосередньо в Новорічну ніч було дуже швидке наповнення контейнерів. Приблизно в 3 рази перевищувало норму. Після того як машина прибрала, я через години дві-три їхав сам особисто перевіряв, що де і як. І вони вже були не сказав би, що повні, але накидані.

Щодо КТП – 1728, Юрій Заяц каже, сфотографовані контейнери розташовані серед  будинків, які нібито мають сміттєпроводи.

Люди викидають відходи в під’їзд, а тому й сміття багато не набирається. В тих дворах, де мешканці не мають в своїх під’їздах сміттєкамер, контейнери заповнюються набагато швидше, – пояснює представник Санкому.

Зауважимо, що у Рівному будинки зі сміттєпроводами - виняток, адже вони не функціонують вже подекуди по кілька десятків років.

Що ж до роботи "Санкому", то логіст запевнив, що підприємство працює в посиленому режимі та вже готується до навали відходів від святкування Різдва.

Додамо, що в соцмережах люди неодноразово скаржилися на роботу «Санкому». Найбільше згадують, як влітку машина підприємства везла рідкі відходи. Через те, що цистерна протікала, її вміст забризкав частину міста. Як наслідок, містяни скаржилися на сморід. В свою чергу директор «Санкому» Андрій Мощанецький відповів, що таке буває навіть в Європі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень