Скромність і розкіш: які автомобілі мають рівненські нардепи (ФОТО)

З нагоди Дня автомобіліста ми поцікавилися, які автомобілі мають депутати Верховної Ради з Рівненщини і їхні родини

Виявилося, що найскромніші автомобілі мають нардепи Олександр Дехтярчук та Вадим Сидорчук:

Розповідає Олександр Дехтярчук:

Авто для мене – це винятково засіб пересування. Тому хворобливими забаганками з приводу престижних марок не страждаю. Маю авто «Renault kangoo» 2010 року випуску мого улюбленого помаранчевого кольору. Завдяки цьому кольору всі здалеку бачать, що я їду. Автомобіль я купував той, який був у використанні, і він у мене вже три роки.

Використовує Олександр Дехтярчук «Renault kangoo» для депутатської роботи. Адже службового автомобіля не має.

Таке авто, як в Олександра Дехтярчука, нині пропонують за понад 9 тисяч доларів ( близько 230 тисяч гривень)

Також у його декларації про доходи значиться 29-річна «Волга», яку нардеп давно продав по дорученню, але, як пояснює, не може знайти власника, щоб переписати її на нього. Більше автомобілів, запевняє, у нього і його родини немає.

У родини нардепа Вадима Сидорчука є лише один автомобіль – чорний «Mitsubishi Outlander» 2007 року випуску.

Цей автомобіль так давно купував, що вже й не пам’ятаю, чому саме такий обрав. Саме на цьому автомобілі мене можна побачити найчастіше, хоча я – не мажоритарник і в регіони не виїжджаю.

Авто «Mitsubishi Outlander» 2007 року випуску пропонують за близько 11 тисяч доларів (близько 280 тисяч гривень)

Вадим Сидорчук каже, що планує ще один автомобіль купити або взяти в оренду – для дружини. Бо, пояснює, одного на родину мало. Який саме автомобіль це буде  – наперед нардеп говорити не хоче. Каже, що це буде той, який захоче дружина.

Тільки одне авто має і родина депутата Верховної Ради Сергія Євтушка. Щоправда, його авто приблизно втричі дорожче, ніж у Олексадра Дехтярчука чи Вадима Сидорчука. 

Це «Toyota RAV4» 2013 року випуску.Я купив її в кредит два роки тому. Адже в автосалоні тоді була хороша кредитна програма: можна було відразу внести лише 60% вартості авто, решту суми розбили на кілька років. Користуюся цим автомобілем я. Моя «Toyota RAV4» - коричневого кольору, який ближчий до чорного. Обрав саме такий колір, бо в салоні було ще тільки біле аналогічне авто.

Автомобіль «Toyota RAV4» 2013 року випуску​ продають за близько 32 тисячі доларів (близько 830 тисяч гривень)

Іноді ще Сергія Євтушка можна побачити на авто його помічника. Це «Volksvagen Passat» 2011 року випуску. Службове авто з автопарку Верховної Ради, каже нардеп, використовує дуже рідко. Це «Opel Omega» або «Skoda Octavia».

Найбільшу кількість автомобілів - три - має родина нардепа Юрія Вознюка.

Я їжджу на коричневій «Skoda Superb» 2015 року випуску. Купив її нову. Ще у мене є «Opel Vivaro» 2014 року випуску. Для роботи використовую тільки власні автомобілі, бо службових не дають. Найчастіше мене можна побачити на «Skoda Superb». Чому саме цьому автомобілю перевага? Бо для мене важливе співвідношення ціна-якість. Та й це авто гарно по трасі йде, рухається швидко і безпечно.

 Авто «Skoda Superb» 2015 року випуску у Рівному пропонують за близько 30 тисяч доларів (743 тисячі гривень)

 Авто «Opel Vivaro» 2014 року пропонують за близько 12 тисячі доларів (близько 310 тисяч гривень)

У власності дружини Юрія Вознюка - авто «Renault Kaptur» 2015 року випуску.

«Renault Kaptur» 2015 року випуску пропонують за понад 21 тисячу доларів ( близько 540 тисяч гривень)

У нардепа Василя Яніцького – найдорожчий автомобіль у порівнянні з його вище названими рівненськими колегами. Це чорна «Toyota Land Cruiser» 2008 року випуску.

Обрав саме такий колір, бо вважаю, що він найкраще підходить такому великому авто. Пробіг моєї  «Toyota Land Cruiser» 370 тисяч кілометрів. Причому, вона виїздила чимало по бездоріжжю. Адже я вже двічі балотувався до Верховної Ради, і практично у кожному населеному пункті округу моє авто знають. Жодного разу я не використав автомобіль з автопарку Верховної Ради. Так само не брав компенсацій нардепам з держбюджету на придбання пального.

«Toyota Land Cruiser» 2008 року випуску продають за 44 тисячі доларів ( понад 1 мільйон 100 тисяч гривень)

У дружини Василя Яніцького – сірий «Lexus RX 350» 2007 року випуску. Пробіг його 90 тисяч кілометрів. Так мало тому, пояснює нардеп, що дружина переважно дітьми займається, тож їздить здебільшого лише по Києву.

«Lexus RX 350» 2007 року випуску пропонують за близько 19 тисяч доларів (орієнтовно 430 тисяч гривень)

Нардеп Андрій Лозовий із усіх його рівненських колег їздить на найдорожчому авто. Але, каже, що не має жодного власного автомобіля. 

Орендую чорну "Toyota Sequoia" 2013 року випуску, про що вказав у декларації. Зручно, що в автомобіль вміщається при потребі багато людей, і, водночас,  у ньому - повний привід, а я часто їжджу у відрядження, буває за тиждень 2500-3000 км і навіть більше. А які у нас дороги - самі знаєте.

"Toyota Sequoia" 2013 року випуску продають за близько 80 тисяч доларів ( орієнтовно понад 2 мільйони гривень)

Дізнатися про автомобіль ще одного рівненського нардепа - Олега Осуховського - нам не вдалося. Адже він не брав слухавку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень