Апологія Юрченко: дещо про Щура, дороги та АЄС у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

«Ілюзія реальності» (АК)

Виявляється, Щур –  ніякий не Майкл і не Щур, а вся історія про «нога попала в колесо», «дитину» та поліцію Рівненщини з високою вірогідністю є просто  вдалою піар-акцією Євробляхарів Рівне.

Однак, про все по порядку.

Як відомо, у Рівному та довкола Рівного дуже погані дороги.

Гіршими за ці дороги є лише снігопади, коли Міськшеу з ними не справляється, і тоді в соцмережах починається активно-громадянське свято з прокльонами, наріканнями, голосіннями та заламуванням рук, але... цього року щось зі снігопадами не поталанило.

Чи то Міськшеу якось постаралося, чи ще щось, однак соцмережеве свято солодкої зради довелося перенести на весну.

 

До того часу як зійде сніг, і всі побачать розбиті після зими дороги. Воно і правда: дороги в нас по області (якщо це не Київ-Чоп) погані.

Після зими вони – геть розбиті, в них утворюються ями, в ті ями потрапляюють колеса і це, безпепречно, дуже зле.

Якщо ж ці ями Облавтодор починає оперативно засипати відсівом, аби в них не потрапляли колеса, тоді це теж дуже зле,

«бо в ФРН такі ямки вирізають по-периметру квадратами і висушують і приїжджає така машина-робот і все прекрасно робить, а  у нас – усе як не в людей: гроші викидають у воду, і …»

Одним словом, що не роби, але кругом «підла зрада і чорна біда», майже як із Майклом Щуром.

У це важко повірити. Хоча може ви й знаєте, але...

Щуру дуже мила тема гомосексуалізму. Він піднімає її постійно. Цього разу притулив до неї Франка

Виявляється, Майкл Щур … – ніякий НЕ канадієць. Він навіть ніколи не жив у Канаді. Він навіть не Майкл ніякий, і геть не Щур, а звичайний наш хлопець з Івано-франківщини – Вітонів Роман Іванович, 1982 р.н.

Навчався у Львові, працював на різних телеканалах у Києві, а тепер є членом правління ПАТ «НСТУ» (це колишнє УТ), і це його «Телебачення Торонто» - це чистий прикол.

Хтось платить за цей прикол достатньо великі гроші, але головне не це.

 

Головне, що ніякого канадійця, який приїхав до України, прийняв українське громадянство і в 35 років навіщось пішов тут до армії, ніколи реально не існувало в природі.

Це все – развод: ілюзія обману.

Натомість, реальний Роман Вітонів таки дійсно відслужив в Армії.

А днями у своїй псевдо канадійській програмі Вітонів-Щур пройшовся по рівненській поліції та Оксані Юрченко – лічно.

Історія дивна.

Якийсь чоловік начебто влетів у яму, де нібито у нього луснуло колесо. Тож чоловік виклика Поліцію, аби та склала протокол, і він зміг судитися з Облавтодором.

Трапилося то все десь біля с. Малушки, але цікаво, що «потерпілий» чомусь ніде не показує відео зі свого відеореєстратора.

Відео про те, як саме він влетів у ту яму.

Багато хто стверджує, що подолання цієї ями не мало б складати жодних труднощів у "потерпілого", але він у неї влетів і чомусь -- правим колесом

Це дивно, бо наш герой постійно щось знімає на свій відеореєстратор та інші камери.

Зокрема знімає й те, як він чіпляється до працівників Облавтодору, які закидають різні ями на дорогах сумішшю піску та граніту. Бо чоловік цей, як виглядає, є активістом організації «Авто Євро Сила» (АЄС).

Це та організація, яка бореться за легалізацію в Україні нерозмитнених автомобілів. І цікаво, що в людей, які свої автомобілі розмитнювали згідно з законом, така боротьба викликає несприйняття, хоче не у всіх, але…

Луснуте колесо Фольксвагена

Якось по ТБ виступав експерт і все говорив про організації, які керуються з Адміністрації Президента та існують саме для того, щоб «розмивати протестний електорат» і дезорієнтувати людей.

Приміром, Порошенко з Гройсманом вирішать підняти ціну на газ для населення.

 

Так от, щоб розмити негативний ефект – у ті ж самі дні –  дуже добре провести акції (псевдо) протесту.

Поліція приїхала робити те, чого хотів "потерпілий": виміряти, фіксувати і  писати Протокол

Наприклад ЛГБТ-активістів чи «євробляхарів», чи ще когось такого, чиї дії викликають неоднозначну реакцію: нехай пікетують облдержадмністрації та кабмін, нехай їх показують усі телеканали та обговорюють усі експерти. Нехай глядачі обурюються чи підтримують цих людей.

Умовно кажучи, хай краще люди говорять про ями та дороги на місцях, ніж про дії Уряду та Президента.

В усе це можна було б не вірити, але зауважте, як піарять «євробляхарів» усі підконтрольні Порошенку телеканали і те ж таки ПАТ «НСТУ».

Кидається також у вічі таке:

  1. Потерпілий стверджує, що втратив за зиму на ямах чотири колеса. М’яко кажучи, в таке дуже важко повірити.
  2. Яма, в яку він начебто втрапив правим колесом, розташована так, що її будь-який водій не об’їжджав би, справа/зліва, а просто пропусти в би – між колесами.
  3. Відео-реєстрації потрапляння автомобіля саме в цю яму – немає.
  4. Взагалі не представлено будь-якої відео-реєстрації потрапляння цього автомобіля в якусь із ям на дорозі.
  5. Немає жодного доказу, що колесо луснуло саме після потрапляння у ту чи іншу яму.

У "потерпілого" ніхто не відбирав права кермувати авто, замість вилучених, згідно діючого законодавства посвідчення, йому видали тимчасовий дозвіл

У будь-якому випадку найважливішим є не це. Найважливішим є те, що ви прочитаєте далі. Отже:

  1. Поліція не збиралася і НЕ хотіла складати ніякого Протоколу про ДТП.
  2. «Потерпілий» свідомо викликав Поліцію і сам наполіг на складанні Протоколу.
  3. Наполіг, знаючи, що такий Протокол – згідно з діючим на сьогодні в Україні законодавством – вимагатиме вилучення у нього водійського посвідчення.
  4. Потерпілий, як виглядає,  хотів цього вилучення, бо розумів, що саме по собі воно нічого не означає. Зате  офіційний протокол – з усіма замірами та вимірами «ями», фіксаціями ширини смуги, освітленості місця події і т.п. є гарантією того, що справа потрапить до суду та стане предметом тривалого розголосу, як мінімум.

Усі фото з доріг у цьому матеріалі -- з ФБ-сторінки "потерпілого". На цьому фото, в далині, видно той самий Фольксваген "потерпілого", який за цю зиму "втратив аж чотири колеса"

Що буде в суді - невідомо. Але результат суду, вочевидь, буде позитивним у будь-якому випадку:

  1. Якщо суд візьме до уваги бездоказовість того, що колесо луснуло саме на вказаній ямі, а не за 100, 200 чи 500 метрів до того, то переможе професійний підхід до справи.
  2. Якщо ж Облавтодор змусять заплатити за колесо та моральні збитки активіста АЄС, то це теж буде непогано, бо за такий стан доріг, який ми бачимо щороку після зими, хтось таки має почати платити. І, якщо вже не Порощенко з Гройсманом, то хай хоч Облавтодор.

Як прикольно -- двома пальцЯми -- "потерпілий" бере жетон поліцейського

Єдине, що такими дрібними штрафами ситуацію змінити не вдасться. І, якщо ми хочемо, щоб в Україні були дороги та дорожні служби, як у ФРН, то робити треба щось принципово інше, ніж розганяти зрадоньку в соцмережах та втикати на чужий самопіар. Хай і достатньо вдалий та продуманий.

Чи чули ви коли, щоб Щур виступав проти... Порошенка?... Спробуйте пригадати

Скоро вибори. Комусь треба буде знову розпорошити протестний електорат. Когось знову розведуть як котенят, аби потім ці хтось знову не розуміли, чому все стає гірше і гірше, хоча ми так чесно голосували за тих, хто так гарно і натхненно протестував проти всього поганого, виступаючи за все хороше.

Вислів і малюнок зі сторінки "потерпілого"

Ілюзія обману чи реальності?

Anyway

У себе на сторінці «потерпілий» повідомляє, що сьогодні його запросили виступити на найбагатшому і найбільш пропрезидентському з усіх пропрезидентських каналів України.

Як несподівано

Ну, й трохи Юрченко вам на коня:

Там є додаткові цікаві відомості про яму і т.п.


P.S.

"Потерпілий" видалив повідомлення про телеканал ПРЯМИЙ, а «Авто Євро Сила» стверджує, що він не її членом

Авто Евро Сила Не вводьте в обману людей, людина яка потрапила в яму Сарни-Рівне не відноситься до Громадської Організації АвтоЄвроСила.... І ніколи не відносився.

Ми також внесли деяку правку, щоб не було двозначності щодо служби Романа Вітоніва у війську.

Роман -- служив.

 

Від Редакції:

Апологія це – захист/виправдання (з лат.)

АК – це авторська колонка. Жанр публікацій, в яких автор викладає власне бачення та розуміння речей

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень