Love Story про Аполлона 18+ (ФОТО)

Не всі любовні історії завершуються так трагічно, як здається на перший погляд

Цього разу до нашої редакції надійшов такий лист від Олени Кузьмич:

 

Ми знаємо один одного так давно, що, здається, минуло ціле століття - день за днем, година за годиною... Та це нічого не змінює, бо таки знайти можливість, щоб просто розказати про нас - надзвичайно складно. Бо тоді доведеться пережити все знову - день за днем, година за годиною. Не просто пережити, а відчути. Це майже неможливо, бо елементарні спроби встановити хронологію губляться у суперечностях, які породжує не час і не пам'ять.

Їх творить серце і дивні відчуття - спокій, захоплення, образа, закоханість, ненависть, бажання, відраза, сум, мрія, впевненість, тривога і... збентеженість.

Та головне не це, бо я пам'ятаю все до найменшої дрібнички - елементи твого одягу, зміни зачіски і фігури. Твоє тіло. Воно, саме воно, виринає з глибини пам'яті, коли мова заходить про тебе.

Перша асоціація з тобою - фігура. Вона змінювалася поступово - від дитячо-підліткового тіла - до спортивно-атлетичної подоби древньогрецького бога, а далі - до звичайного, дещо тренованого юнака і, врешті, - справжнього чоловіка. Проста, широкоплеча постать і досі у мене перед очима і буде так доти, доки ти не зникнеш з мого життя. Доки я не викину тебе з пам`яті. Саме твоє тіло завжди притягувало мене. Воно – магніт, дії якого я не можу опиратися. Можу пробачити тобі все, лиши мені тільки одне - можливість доторкнутися до нього.

 

Бачу, як ти йдеш після нашої останньої зустрічі. Я сиджу на вулиці, а ти прямуєш кудись у далечінь. Йдеш впевнено і рішуче. І чомусь мені стає надзвичайно боляче. Ти йдеш додому, до себе додому. Тоді знову згадую одну із наших прогулянок, коли бездумно блукаючи містом, у мозку раптом прокидається здоровий глузд.

 

Твій дім міг стати моїм. Міг, аби ти впустив мене туди і в своє серце. Міг би, аби мені вистачило духу переступити поріг не як гості, а як справжній покровительці його власника. Все могло б у нас бути. Але... Досі нічого не складається. Ми не можемо по-справжньому зрозуміти...

Нам просто добре разом, хай це буває не часто.

- Скільки ми вже знайомі?

- Давно чи недавно, все відносно...

- І за стільки часу жодної конкретики...

- Мені час, я зателефоную…

 

Ці фрази спершу видаються оманою - ти знаєш. Але знову з'являєшся, хай минає не день, не два, а місяць чи півроку. І все. Ніякої відповідності. Тиша. Ми знову говоримо, сперечаємося, я щось намагаюся довести, а ти, як завжди, лише усміхаєшся. У цій зрадницькій посмішці тонуть всі мої доводи, всі аргументи, вся злість та ненависть. Я перебуваю під твоєю владою.

Живу від миті до миті, від зустрічі до зустрічі, від розмови до розмови. Спокійно забуваю твоє існування, а потім, враз - блискавка - ти виринаєш нізвідки. І все починається знову.

- Чому я не можу відмовитись від тебе стільки років?

Відповідь на це питання, все-таки, бажана та, мабуть, потрібна. У першу чергу - мені. Але її немає. Ти не можеш її дати, не можеш пояснити. А я не намагаюся з тебе цього витягнути. Ти ніколи не пояснював, не поясниш і навіть не збираєшся цього робити. Мабуть, тобі просто не вистачає слів, чи вони настільки прості, що не варті стількох років чекання. Чекання невідомого, чи, мабуть, твоєї появи.

 

Звикаю і спокійно сприймаю думку про те, що колись все стане на свої місця,  і ти більше не з`явишся у моєму житті. У мене не виникне бажання тебе повернути. І просто не виникне, коли ти будеш поруч. Спочатку мине місяць - та хіба це термін. За тим мине рік, другий - такими паузами нас не здивуєш. Третій, п'ятий... А ти так і не з`явишся. Не напишеш смс, не зателефонуєш, не спиниш на вулиці. І я не привітаю з днем народження річного мовчання, і не наберу твій номер, коли мені набриднуть всі інші чоловіки, чи не нападе депресія. Я не шукатиму тебе, коли не зможу «вичавити» з себе путнього слова, аби зіпсувати ним аркуш паперу, не лікуватиму тобою творчу кризу. Ні, я навіть перестану з усмішкою проходити повз твій будинок та опускати очі при згадці про твою вулицю. Я рідше буду згадувати ті відчуття польоту, коли ти мене кохав, коли ділився зі мною тим коханням. Я житиму далі без тебе. А ти без мене. Та це буде колись. Якщо буде взагалі...

 

Проект Love Story на Радіо Трек завершився, після 16:00 години ми вже не приймаємо нових листів. Переможців дізнаємося вже завтра.

У вівторок, 14 лютого, ми визначимо щасливчиків, які виграють романтичну вечерю у ресторані БарМаки.

У зв’язку з тим, що саме останніми днями активність учасників значно зросла, ми опублікуємо усі історії впродовж тижня. Але вам не варто переживати

 

Усіх учасників ми включимо у розіграш.

 

До речі, усі учасники гарантовано отримають призи від Радіо Трек.

Нагадаємо, участь у проеті взяли: Людмила Савонькіна, Ксенія Юрченко, Ірина Цвенюк, Яна Немчінова, Ірина Яцюк, солістка гурту «Platina» Вікторія Васалатій, Ніна Цоуфал​, голова Рівненськох обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька, Анастасія Нищенко, багатодітна сім`я Анни та Василя Котеля, Іван та Іванка, Алевтина та Вадим, Леся та Сергій, Лариса Голуб, Руслан та Людмила Величко, Дарія Кондрашова, Віктор Булига, Оленка Палій. 

Дякуємо усім за участь і бажаємо всім удачі!

І кохання.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень