1 000 000 Євро на – Джинси чи Космос? Рівнян просять вирішити долю грошей (ФОТО)

Усе через Осуховського. Але гроші – Червонюка.

Сьогодні у групі «Рівненщина політична» створили опитування щодо використання одного мільйона євро із запасів відомого підприємця Олега Червонюка.

З ініціативою виступила Світлана Герасимчук, яка є прямо дотичною до того, що відбувається на «Льонокомбінаті». Вона написала:

Ви й не помітили, а тим часом Рівне у ці благословенні години перебуває в самому епіцентрі грандіозних перетворень. Наш шановний депутат-мажоритарник Олег Осуховський бере участь у сесії Європейської міжпарламентської космічної конференції (EISC).

 

Прикро, що ми з вами так відстаємо від життя і бозна чим займаємося, доки наш народний обранець дбає про захмарне майбутнє для своїх виборців. З огляду на це, у нас із Олег Червонюк народилася ідея. Рівненський льонокомбінат (ТМ Goldi) найближчим часом планує запускати новий вид продукції - джинси.

На перший етап (відповідне обладнання) потрібно 1 мільйон євро. За ті самі гроші на сьогодні можна відправити у космос п"ятеро людей. Зважаючи на кон'юктуру, питання до рівнян таке: витратити цей мільйон на запуск нової лінійки продукції чи натомість відправити у космос 5-х "улюблених" політиків? (Бажаний склад космічної команди вказуйте у коментарях).

Очевидно, що все це більше нагадує тролінг Осуховського з боку Червонюка, але, якщо маєте бажання, то можете сходити і проголосувати.

Принаймні, якщо в Рівному почнуть виробляти добрі джинси, то всі будіть тільки «ЗА».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень